yagmure17 TugcenurLina bi yandan çabuk iyileşir diye küçükken deldireyim diyorum ama acısını bildiğim için kıyamıyorum da napcam bilmiyorum ya
Catlakbiranne TugcenurLina Kendisi karar vermeli buna Onun bedeni Daha çok küçük süs uğruna canını yakmayın İlerde sevmeyebilir
OncedenGurme TugcenurLina 3 yaşında kendisi isteyince deldirdik. Çocuklarımızın bir birey olduğunu unutmayalım ve bedenleriyle ilgili kararları onlara bırakalım. Belki de hiç deldirmek istemeyecek
Catlakbiranne TugcenurLina Boş yere canını yakıp sevmezse kapanır demek çok saçma Baştan deldirmeyin ilerde kendisi severse deldirsin
Ahsen211016 Kızlar benimde kulak deliğim kapanmış yaa dün küpe deniyim derken fark ettim eczane kulak deliyor mu nasıl bir acısı var 🙁
orkideSeverim Ahsen211016 ben trendyoldan kulak delme aparatı aldım içinde küpesiyle tak diye deliniyor çokta kolay acısız ucuzda delmeden önce deleceğim yere buz uyguladım kendiniz için onu kullanabilirsiniz baya alan var
Catlakbiranne TugcenurLina Hayır olsa da onun kararı olurdu asla değişmezdi bu durum Kendi bedenine saygı duyardım Kendi isterse mesela 4 yaşında gider deldirirdik 4 aylıkken kıymazdım durduk yere canını yakmazdım ilerde istemez düşüncesiyle
GunesPera TugcenurLina Bence daha çok erken! Ben deldirdiğimde 8 ayı geçmişti. Yine erken ama bi daha fırsatım olmayacak diye deldirdim.
nazli006 TugcenurLina 6 ayı bekleyın demıstı doktorumuz, ben tam 6.5 aylıktı deldırdıgımde 7. Ayı beklemeyın bence ben Iyıkı erken deldırmısım dıyorum, çünkü yabancıları vs anlıyorlar ve yaklaştırmıyor ağlıyorlar tam ıdeal zaman 6 ay