1sirinannesi Önceden de açılmıştı, merak ettim doğrusu, hiç tanıdığınız, akrabanız, arkadaşınız ünlü var mı varsa kimler 😂
Alerjikrinit 1sirinannesi ünlü değil de Alperen duymaz karısı ilkokul arkadaşım takipleşiyorduk sevgililerdeki henüz tanınmamıştı Alperen sonra parladı evlendiler kız hepimizi sildi hesabından 😂
kanalizereis 1sirinannesi benim mahalleden arkadaşım var. Küçükken köye gelirdi hep oynardık. Hayatını bilseniz o kadar sıkıntılar çekti ki. Ama önce kendi ünlü oldu sonrasında bir ünlüyle evlendi. Şimdi keyfine diyecek yok 🤣
Tubanurrr kanalizereis yalnız amine gülse Avrupa da doğmuş büyümüş ortalama normal bir batı vardı ne tarz sıkıntılar yaşamış olabilir ki
LaMamaDellaCicala 1sirinannesi isim geregi zwnginleri taniyorum onlarda unlu olmak istemiyor sayilirmi😅
pasaklisinkukuli 1sirinannesi gözde kaya yiğenimin bakıcısının kızı İnstagramda bşr diyetisyen var kuzenim adını söylemeyim İnsatagramda yine biri var üni ev arkadaşımın kuzeni onunda ismini vermeyim
Momyofthesun 1sirinannesi kızılcık şerbetindeki Mustafa eski sevgilimin en yakın arkadaşıydı doğal olarak benim de hatta beraber tatile gitmişliğimiz bile oldu😀 şimdi takipleşmiyoruz ama geçenlerde eski postlarıma baktım instagramda hala fotoğrafları duruyormuş🤧
Peliina 1sirinannesi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro mezunuyum söyleyeceklerim bu kadar 😂❤️👀 ( Ünlenemedim )
kanalizereis Peliina sizi burda bayadır görmüyordum geçenlerde aklıma geldiniz 🤣 neredeyse her postta görüyordum neden gitti acaba diye düşünüyordum 🤣
Didibo 1sirinannesi Rojda ve Ceylan’ı tanıyormuş eşimin ailesi. Benim hiç yok. Rojda ve Ceylan’la da muhabbetim olmadı. Görmedimde. Nereden tanıyorlar onuda bilmiyorum 😂
Feyzosumunannesi 1sirinannesi Ayşe Dinçer 🤩 Gelinimizin kuzeni yaylada da annesinin evi ile yan yana evleri.dayimlara gelir bizde gideriz 😃
Uykusuz-annee 1sirinannesi fenomen olarak marul kafa var Ünlü olarak Hüseyin kağıt uzaktan akraba Haluk Levent babamın eski arkadaşıymis biz bebekmisiz geldiği zamanlar
denizyildizi__ Uykusuz-annee marul kafayı takip ediyorum , gerçek hayatta da gösterdikleri gibi mi sıcak kanlı komik cana yakınlar ailecek
bebitonunannesi_ 1sirinannesi hiç yok ama bı arkadaşım Ebru Gündeş’in yengesinin akrabası olduğunu söyledi .Birde adana yolunda mola verirken Xace herdemi görmüştük o da mola vermişti bisküvi filan alıyordu belki de o değildi biz benzettik.
[silindi] 1sirinannesi Bir çok ünlü ile tanıştım ama hiç biri akrabam değil. İş gereği tanıdım hepsini 🙂
Peliina kanalizereis Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Okuduklarım bana yetmedi de 😅 Bir yandanda işe başladım. İş - ev - çocuk - ders çalışma arasında geçiyor rutinim.