Premses Hanımlar 4 haftalık bebeğim var ..acaba kilo alımı ilk aylarda nasıl olmalı ..bir de küçük bebek daha mı hızlı büyür ve kilo alır yoksa söylenti mi o 😅 🙄
Edalya Premses kesinlikle öyle küçük bebek daha hızlı büyüyo benimki 2 kilo doğdu şuan dört aylık olmak üzere 7 kilo😂
Premses Aysegul30 deletedmom2200 Peki bu ortalamalar 1 yaşına kadar böyle mi yoksa ilk aylarda mı sadece bu şekilde
deletedmom2200 Premses o kadar bilemiyorum canım ama ilk aylar iyi kilo alması önemli çünkü diş Çıkarma dönemi emekleme falan derken 5 Aydan sonra kilo alımı hem yavaşlıyor hemde Bebişler zayıflıyormuş
Basakburcuannesi tco eceeekrc malesef alerjide egzema geç geçiyor bende sizin gibi olmuştum hatta artık başka seyelre de var diye düşünmüştüm. Çamaşırlarını çift durulama yaptır Bioderma atopik aldım çok iyi geldi inşallah hemen geçer
Adasu18ruzgar18 Premses 4 ay öncesinde fazla kilo alması gerek 1 kilo 1.200 falan 4 aydan sonra kilo alımı 900 800 500 düşüyor
Premses [bilinmeyen] canım 2700 doğdu benim bebek de bu hafta gidicem sağlık ocağına bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum ..🙈