aglarsaanamaglar 16 aylık bebeğe uyku eğitimi verebilir miyim? Hangi yöntemle? Emerek uyutuyorum ne yazık ki…. Önerilerinizi bekliyorum.Mersindeyim su an uyku eğitimi alabileceğim bir uzman varsa önerileri de alabilirim.
Sinem61 aglarsaanamaglar aslinda hep küçük bebege egitim vermek kolay derler ama bence büyüyünce iletişim arttığı icin daha kolay olur. Benim kizim da 4 gün sonra 16 aylik olacak. Ben 8 aylikken desteksiz uyumasini sagladim ama su an sanki daha kolay yapabilirdim gibi geliyor
Serapsfb aglarsaanamaglar kademeli sekilde yapabilirsiniz bunun icin tavşan uykusu sayfasini ya da uyku perim i takip edeblirsiniz instagramdan online danismanlikta veriyorlar
aglarsaanamaglar Sinem61 ben de denedim 8 aylıkken ama diş çıkarma surecinde çok zorlandım erken başladı diş cikarmaya.Hep erteledim biraz daha rahatlasın dış çıkarma süreci diye ama çok ertelemisim. Şimdi nasıl nerden başlayacağımı hiç bilmiyorum gerçekten.
Sinem61 Serapsfb bahsettiğiniz iki sayfa icin de eğitim alan anneler eğitim sürecinde bebekleri catlatana kadar aglatiyorlar diyorlar . Siz egitim aldiniz mi kendilerinden aldıysanız yorumunuz nedir ?
Sinem61 Serapsfb az önce eda ölmezle ilgili bir post gördüm ben de yorum yazdim hatta. Sizi de etiketlememi ister misiniz. Orda anneler uyku eğitimiyle ilgili biseyler yazıyorlar