Ebru08 Merhaba arkadaşlar bugun tel taktırmaya gittim ama başarısız oldu kanamam oldu karın ağrım var bu durumu yaşayanlar var mı
bananeabiya Ebru08 takılamadı mı tam anlamadım afedersiniz. Takılmadığı halde mi karın ağrısı, kanama oldu?
1Elisaninannesi Ebru08 bende ilk taktirdigimda 10 gün sonra kontrole gittim tutmamiş dedi ebe 4 ay sonra tekrar gidip takmıştım başka yerde ordaki ebede rahimin kısa olduğu için tekrar çıkar demişti yani Berki sizinde kısadır ondan olmamış olabilir
Nvndmr Ebru08 malesef ben yaşadım tam taktı kurtuldm derkn kanama oldu geri cıkardı ve 2 gün boyunca karnım ağırdı
Tubasahra Ebru08 Benim de 2 defa denedi doktor usg muaynesin de olması gereken yere takilmiyor dedi.Karin agrısı kanama olmamıştı ben de
bananeabiya Ebru08 belki takayım derken zorladıysa ondan tahriş olmuş olabilir bi de insan kendini kasıyor karın ağrın da ondandır bence. Başıma gelmedi ama tahmin yürütüyorum sadece 💐
Ebru08 bananeabiya doktor ilk takmaya çalıştığında olmadı zaten sezeryanlı olduğum için zor olur dedi takamadı da zaten başarısız oldu
1Elisaninannesi bananeabiya ultrasyondan baktılar hayır bir belirti yaşmadim şoka girmiştim afederseniz ağına kadar gelmiş dedi tam çıkmış yerinden dedi ebe
bananeabiya Ebru08 benim de dardı mesela genetik biraz bi de sezaryen olduğum için açılma da yoktu doktor dedi ki biraz açıcam öyle takıcam dedi. Biraz zorlandı takarken ama oldu çok şükür. İns yerli yerine oturur shdjfjf çok para verdim
bananeabiya 1Elisaninannesi ay şok oldum hiç öyle bişi duymamıştım ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz korktum şu an 🥺
1Elisaninannesi bananeabiya ben eşimle ilişkiye girdim 3. Gün ebeler bana bişi demedi bende yasak değildir herhalde dedim ondan olabilir 2. De girmedim tutmuştu fakat eve bana rahim boyun kısa o yüzden tutmiya bilir dedi tekrar
bananeabiya 1Elisaninannesi aaa dememeleri de tuhaf olmuş normalde kontrole kadar yasak yani. 2.den sonra tamamen tuttu mu peki su an takılı mı sizin?
Alya-Sena bananeabiya kontrole kadar birliktelik yasak degl bazilari 1 hafta ara verin diyo bazi larida hic yasaklamiyo bende taktirdm hic yasaklamadi
bananeabiya 1Elisaninannesi yaa gidin muhakkak hem emin olursunuz içiniz rahat eder. Allah korusun sonra istenmeyen gebelik durumları oluşabiliyor
Anayimanaa 1Elisaninannesi Perşembe günü taktırdım hala az az kan geliyo tutmadığı icinmidir 3 ay önce doğum yaptım daha adet olmamıştım