Durusmom23 İşe yarıyor mu ? Dişlerden çok zoru var kızımın gece uykusu diye bir şey kalmadı. Biraz da pahalı bi ürün olduğu için işe yarıyorsa alacağım.
heymom__ Durusmom23 ben doktor önerisiyle almıştım hiç yaptırmadı benim bebeğim dokundurmadı sonra abimin bebeği olunca ona verdim bu jel gibi olanlar var bebekler kendiside tutup dişleyebiliyor onlar daha etkili sanırım ben kullanmadım ama hep öyle yorumlar okumustum
SevgiOzd Durusmom23 ben kullanıyorum ağrısını hafifletiyor aşırı ağrılı zamanlarda işe yarar mı bilemiyorum bebeğim 9 aylık şu anda işimi görüyor 2.kutuya geçtim
Durusmom23 heymom__ jelleri önermiyorlar bizim doktorumuz da önermemişti için de az da olsa morfin varmış
Durusmom23 Deletedmom_110 ben bugün aldım az önce denedim ama kızım ağzını açmayıp ağladığı için ağzının kenarına döküldü sonra onu diliyle yaladı yedi 😅 tam damaklara mı dökülmesi gerekiyor acaba siz nasıl yapıyorsunuz
sarmaliklahana Durusmom23 Ben ilk bebeğimde kullandım sadece akşamları veriyordum cokda memnun kaldım ozman bu kadar pahalı değildi. 2022 senesinde. Paketi 90 TL falan aldık en fazla. Suan yeni bebeğim oödubonada kullanmayı planlıyorum. Am suan asırı pahalı evet 😔
Durusmom23 sarmaliklahana evet maalesef her şey gibi bu da çok pahalı ama yeter ki iyi gelsin de alınır sorun yok 🙏🏻