Nisaaaaass 6,5 aylık bebeğimi sırtüstü yatırıyorum hemen dönüp yüzüstü yatıyor düzeltiyorum yine dönüyor böyle olan var mı?(uykusunda )
Whitewomen35 Nisaaaaass Evet oğlum 11 aylık ya yüzüstü uyur ya da yan uyur düzelttikçe uyanıyor ve ağlayarak tekrar istediği şekilde uyuyor o yüzden artık karışmıyorum
designermoms Nisaaaaass benim bebeğim de 6 aylık beşiğine yatırır yatırmaz hemen dönüyor gece de sürekli öyle uyuyor
Nisaaaaass @ Whitewomen35 “Whitewomen35”#p28999968 aynı şekilde ağlayıp yine dönüyor. Sizin oğlunuz büyükmüş uyanırken nasıl dönüyor biİzim dönmediği için yüzüstü ağlayıp uyanıyor
Whitewomen35 Nisaaaaass Evet benimki hep böyle alıştı bebekken de bu şekilde rahat edip uyuyordu 5 aydan sonra dönmeye başladığı için uykusunda da pek müdahale etmiyordum sadece sürekli kontrol ediyordum . Şimdi de sürekli bakarım rahatsız olduğunu düşünürsem düzeltirim ama yine kendi bildiğini yapıyor😂🫢
Sinemeknci 4 aylıktan beri sırtüstü koyuyorum daha sonra yüzüstü dönüyor nasıl rahat ediyorsa öyle uyuyor