busecllkkbkkl Arkadaşlar oğlum 1,5 yaşında artık mamayı bıraktırmak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum bıraktırabilen var mı
Mucizebebekduru Hergün 1 ölçek azalt mamayı suyu aynı kalsın en son 1 kaşığa düştüğünde tadını sevmeyeecek kendi istemeyecek 🤭
ONAEA Mucizebebekduru bu söylediğiniz böbrek rahatsızlığı yapabilir ama doğru bi karat olmaz sağlık açısından
ONAEA Mucizebebekduru hayır doktorumuz kesinlikle ne mama ne su ölçüsünü eksiksiz koy demişti dediğim gibi ilerde böbrek sorunu ile karşılaşabiliyorlarmış.
shnbbk ONAEA evet, bunu ben de okumustum. Lütfen bunu yapmayın bebeğinize. Mamayi da tamamen kesmeyi hedeflemek yerine örneğin sadece gece uyanirsa vermeyi hedefleseniz daha hafif bir geçiş süreci olmaz mı?
busecllkkbkkl shnbbk gündüz hıysuz olup hastalık ve diş döneminde asla yemeğini yemiyo o zaman mama istiyor onun dışında pek vermemeye çalışıyorum ama gece bir biberonu uyandıkça içiyo
SareLinaM busecllkkbkkl anne sutu almayan bebeklere 2 yil mama.oneriyolar ama siz bilirsiniz yine tabiki
ONAEA busecllkkbkkl bende aynı dertten muzdaribim o yüzden postu takipteyim umarım hallederiz bu sorunu da