-elizsmom Bebeğim 5 aydan beri geriye doğru sürünüyor ileri ise hiç yok , dönmeyi falan biliyor ama koyuyorum yere ve hemen sıkılıyor ağlamaya başlıyor sürekli beni istiyor ne zaman emeklicek acaba
lilanasi -elizsmom benim kızımda 8 ay 8 günlük uzun zamandir dönüyor ve yuvarlanarak her yere gidiyor ama emeklemiyor, çevremdeki insanlar bazı çocuklar emeklemeden yürür diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum tabii
xxrukenxx -elizsmom Benim oğlumda bikac güne 9 aylık ve onda geriye doğru Sürünüyordu ama ben hiç kafaya takmadım elbet emekliycek yürüyecek sonuçta.. Bugün mesela emekleme pozisyonunda 4-5 adım ilerledi.. Herşeyden önce sağlıklılar önemli olan o.. Çok yakındır sizinkinin emeklemeside🌼
-elizsmom lilanasi o nasıl olacak acaba ☺️ kolundan tutup yürütmeye çalışıyorum adımlar atıyor benim çabamla olacak iş değil ☺️ geç yürücek sanırım
Ogrenecekcokseyvar lilanasi benim kızım da 8 ay 8 günlük aynısını yapıyor emeklemek için pozisyon alıyor ama bırakıyor kendini hemen annemde emeklemek bu diyor hep 😂 bende eneklemeden yürümüşüm çünkü
-elizsmom xxrukenxx maşallah canım, ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil demekki sadece zaman gerekiyor bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ☺️ ekmeklese yürüse ne bilim parklara gitsek zaman geçirsek felan şuan pek mümkün değil ☺️
lilanasi Ogrenecekcokseyvar yaaa maşallah, zamanı gelince hepsini yapacaklar inşallah. 13 Nisan’da mi dogdu prenses