NurrC 23 günlüğüz. Bebeğim emdikten sonra gazdan dolayı bir süre sonra biraz kusuyor. Kusma süt şeklinde sanki içtiği sütü kusuyor. Rahatsız oluyorum acaba aç oluyormu içtiğinin hepsini çıkarıyor olabilir mi ?🙄
Keremzeynep NurrC benim oğlum da 11 günlük ve kusma oluyo böyle lor peynir gibi çok emdiği için olabilir mi acaba ya da başka bişey mi var 😌
Sdtcvkfrkn NurrC fazla geleni çıkarıyor kuzum. Bide süt yaradığı zaman öyle çıkartır diyorlar hep 🤷🏼♀️
Ceren0109 Canım bizde 25 günlüğüz benımde bebegım emzırıyorum gazını cıkarıyorum ondan sonra sıvı bısekılde cok kusuyor ondan sonra tabiri çökelek dediğimiz şekilde cıkarıyor bende anlamıyorum ilk bebeğim bilen yazsın lütfen Bi sorun mu var🙏
NurrC Ceren0109 süt gibi kusması sanırım gaz olduğu için onu atıyormuş biraz araştırmıştım ama o dediğiniz şekilde peynir gibi olanı bilemiyorum
NurrC Melike09 yok çok şükür biraz fazla da içiyor sanırım hemde gaz olduğu için gaz çıkartırken galiba biraz da kusuyor
Keremzeynep Melike09 NurrC peynir şeklinde olunca sütün yarıyo demekmiş öyle diyolar çoğu insana sordum ben de
Emineyilmazz Melike09 aksine süt kesiği/peynir gibi kusması lazım. Aksi halde sorun var demektir dendi banada
Fuldenmevsim Penir gibi olması çok iyi bebiş besleniyor yani süt bebeğe yarıyor demektir. Korkmayın . Benim 2 çocuğunda kusuyordu daha 2 aylik benimde bebeğim var oda kusuyor fazla sütü cikartyr korkulacak bisey yok :)
NurrC Fuldenmevsim sadece süt şeklinde kustuğunda iyi beslendiğini hemşire söylemişti. Peynir şeklinde olmadığı sürece dedi. Tam tersi söylediniz ama 😐 bi yanlış olmasın
Fuldenmevsim NurrC benim kızım bazen süt gibi kusuyor bazende peynir gibi . Yanlışlık yok gerçekten de öyle peynir gibi kusuyorsa süt yarıyor demektir. Iciniz rahat olsun