meralss Merhaba arkadaşlar ablamın üçüncü tüp Bebek denemesi bugün 6 ıncı günü test yaptı bakarmısınız
fatosglr35 meralss embriyo yerleştirdiklerinin 12. Günü yani tranverinin 12. Günü test yapması daha iyi sonuç verecektir
Aslananne1 meralss silik bi çizgi var gibi sanki inşallah doğru görmüşüzdur Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲🤲
Dfncgdm2022 meralss bence test ıcın erken teansfer surecının ustunden bıraz gecsın o sekılde tekrar deneyın bakıldıgında evet var gıbı duruyor ama emın olmak ıcın bırwz daha bekleyiın derım ablanız hakkında hayırlısı olsun ınsallah
birbebisannesii meralss hemenmi oldu ikinci silik cizgi kan vermesi daha dogru olur Ama insallah vardir 🥰
Prenses_annesi04 meralss bende silik çizgi gördüm hatta kendi hamilleligimi böyle öğrenmiştim biraz durunca çok hafiften rengi döner ama az yani emin olmak için kan testi mutlaka rabbim sağlıklı gebelik ve dogum nasip etsin
meralss Ben aslında hemen gördüm çizgiyi ama koyu değildi sonradan hafif pembe gibi oldu üçüncü deneyimi olduğu için heveslendirmek istemiyorum ama bende var gibi görüyorum
birbebisannesii meralss bende oyle gordum ama heveslendirmemek icin demedim kan en dogru sonuç merak ettim sonucu ogrenince yazarmisiniz
Ozge191204 meralss var gibi görünüyor kan testi yaptırsın inşallah vardır ve sağlıkla dünyaya gelir 🙏🏻🤍
fatosglr35 Erken değil mi ilaç etkisinden de çift çizgi çıkabiliyor bence 12. Gün testi yapın daha net çıkar inş vardır 🤲
meralss Çok sağolun Allah razı olsun ablama dua ederseniz çok sevinirim 7 yıldır bu haberi bekliyor 🤲🏻
snmdsdmr Tup bebekte 6. Gün test için çok erken ilaçların etkisiyle çift çizgi çıkabilir. En erken 10. Gün bakarsanız sağlıklı bir sonuç alabilirsiniz.
asimesila Çok ama çok dikkat etsin ama uzansin iş yapmasın bir süre uzanıp dahi yukarıdan bir şey almasın