Deletedmom_109 Pupis depremden sonra yoğun göç aldı ankara. İstanbul ve izmire göre - ki asla öyle değil çankırıdaki fay hattından etkilenecek en birinci il- daha güvenli görüldü. Öyle olunca ev bulunamıyor. Kuzenim artık ev olsun 20 bin olsun kafasında zorla buldu. Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Pupis Deletedmom_109 yani artik insanlar cok caresiz kaldi yaaa 5 anlarim 10 anlarimda 25,30 yani bunlar cok anormal
AntiSosyallKelebek Pupis Denizli’den İstanbul’a taşındım bi baktım Denizli İstanbul kira fiyatları aynı kaldı kök Denizli küçük memleket
Pupis AntiSosyallKelebek valla artik kucuk memleket buyuk memleket yok heryer ayni yaa.Eskisi gibi millet birarada yasayacak bu gidisle.
AntiSosyallKelebek Pupis Yaşayan çok fazla düşün ki Merkez bankası müdürü bile kiralardan şikayet ediyor maaşı 180 bin ve annesinin yanına taşınmış kızcaaaz😂😂
Noname21 Pupis depremden sonra depremzedeler güvenli gördükleri için göç ettiler ankaraya bizde 35 bine oturuyoruz
tekbasimabakiyorum Pupis güvenilir merak etmeyin, site zaten. Sadece 40 dk sürüyor otobüsle merkez, araç varsa 15
[silindi] Pupis Abidinşaşa, Tuzluçayır, natoyolu caddesi, akdere, Saimekadın buralarda yakın fakat beş aşağı beş yukarı ortalama fiyatlar 12-15