uguremi Bebeğim 50 günlük saat başı uyanıyor uykuya dalamıyor Ve bu beni çok yoruyor emmek istiyor sürekli bunu yaşayan anneler burada mı Acaba Nasıl aştınız bu sorunu 🥺
tekbasimabakiyorum uguremi Bunu yaşayan anneler? Yani hepimiz 😁 çok normal değil mi daha 50 günlük. 3. Ayı devirdikten sonra düzelecek içinizi ferah tutun biraz sabır
zeynepkeskin19 uguremi valla geçmiyor o sorun şimdi 2 yaşında saat kaç oldu ben hala ayağımda sallıyorum huysuz bebek ne yaparsan yap huysuz oluyor
uguremi Aysecan66 Ay sizinki daha erken uyanıyormuş 1 saat bile beni yoruyor gazini çıkartıyorum emziriyorum altını sık değiştiriyorum ama sürekli huzursuz
Aysecan66 uguremi sıçrama haftasında da olabilri haftalık olaark takvlvimden bı takip edin atak haftalri yazarsaniz çıkar
uguremi Aysecan66 Şu an baktım dediğiniz gibi atak haftasıymış yedi ve dokuzuncu haftalar zor geçermiş biz de şu an yedinin içindeyiz çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
uguremi tekbasimabakiyorum böyle sordum konuştuğum oluyor da üç 4 saat uyumaya geçtik Diye çok kişiden duydum acaba çocuğun da bir sıkıntı var mı diye korktum
ymin1 48 günlüğüz bizde de durumlar aynı gece uyuyoruz ama gündüz uykumuz hiç yok. Sürekli emmek istiyor meme de uyuyor yatağına koyar koymaz uyanıyor hiç uyumuyor 😞