moonlight__ benimkide yırtıyordu hala temiz baktığı söylenemez ruh haline göre ama, ekran döneminde ciddi anlamda asabiydi sürekli mızmız ağlıyordu ben ekrana bağlamıyordum. Sabah kalkar kalmaz tvnin yanına koşup kumandayı verip direk ağlıyordu yani açmam için. Zaten zararlarınıza biliyordum ama o dönem aşırı darlanmıltım stres oluyordum artık onu sürekli ağlıyor görünce. En sonunda kestiğim gün gözlemliyim dedim kumandsyı geceden saklamıştım. Hiç ağlamadı o gün sürekli oynadık mutfağa soktum onunla bir şeyler yapmaya çalıştım. İlk gözlemim kendimin daha stresssiz oluşuydu ve vicdanende rahattım. Sonra baktık ağlamaları kesildi ve bizimle diyolog kurmaya çalışıyordu. I ı diyerek isteklerini belli ediyordu kızım ve göz teması kurmuyordu, ekrandan kesince resmen yeniden güncellenmiş gibi oldu çocuk yani ben bile şok oldum bizzat yaşayınca. Bşrde toplu taşıma kullanan biriyim ve haliyle çocuklar sıkılıyor durmuyor, ilk bineceğim zaman napıcam diye kara kara düşünmüştüm ama orda bile açmadım çantamı karıştırdık dikkatini dağıttım, zaten sürekli konuşurum onunla hiç susmam. Diyeceğim o ki ekran anneninde kendine zararısır bebeğinede zarardır 5 dk diyip geçmeyin öyle hızlı alışıyorlar ki şaşırıyorsunuz ne ara oldu diye. Sağlıcakla büyütün yavrunuzu