tombikinannesi Kızlar bebeğim 5. Ayına yeni girdi ve 9 kilo ama doktor tadımlara başlıcaz dedi sizce normal mi zaten gelişimi iyi bide meme reddi yapmasın bu kadar erken başlamak
Mavi-Hzl tombikinannesi 180 gün-6 ay dolması tavsiye edilir eğer kilo sorunu yoksa meme reddini geçtim bağırsak sorunları olabiliyor
Misbebe tombikinannesi Oy maşallah sütünden 2 fırt verde içek kız şifa niyetine😄 Yapmaz canım tadım zaten mini minnacık yiyorlar alerjenliğini test etmiş olursun
Adeninannesi1906 tombikinannesi bencede sorun olmaz ama birden yukşenmeyin kabızlık yapar gunde 1 2 bebek kaşığı kadar tattırabilirsiniz biraz sulu olsun ben kızım oyle başladım
Adeninannesi1906 tombikinannesi aynı hatayı ben yptım meger fazla vermişim karnı dodyuyormuş emmiyordu hemen ek gıdayı kestım memeye geri döndü artık azar azar veriyorum
tombikinannesi Mavi-Hzl bende öyle biliyorum ama sanırım minik minik tattırmamı isteyecek gelişimi önde çünkü
g5kaplumbag Benım doktorumda bugun tadıma geç dedi tam 5 aylık oldu ama biz mama kullanıyoruz o yüzden geçtik ama coxuklar ek gıda ile birlikte meme yi devam ettiriyor korkmayın doktorunuz geçin dediyse geçin bence
tombikinannesi Misbebe oyy feda olsun 😄 bakalım tadım yapılır şuan heralde oyle bi öğün gibi vermez diye düşünüyorum bende 😯
tombikinannesi Adeninannesi1906 miktarı da söyler heralde doktor günde bi çay kaşığı diye biliyorum ben
Mavi-Hzl tombikinannesi ilk defa duydum gelişimi iyi olup erken başlatan doktoru tabiki annesi olarak em doğruya siz karar verebilirsiniz 🙏
tombikinannesi dilay06 ilk neyi tattırdınız kabak ile başlayın diyolar kabız olmasın diye siz nasıl yaptınız
Misbebe tombikinannesi Yok canım iki beslenme arası bir çay kaşığı ile başlarsın.Sebzeler sonra meyveler vs 2,3 gün verince tadım bitene kadar 6,7 aylık oluyolar zaten:)
dilay06 tombikinannesi biz yoğurt ile başladık yemek sularından falan 1-2 çay kaşığı veriyoruz ilerde yabancılamasın damak tadı alışsın diye kabak haşlayıp yoğurtla karıştırıp veriyorum aynı şekilde havuç elma muz bu şekilde ilerliyoruz
feyzas tombikinannesi ben bazı şeylerin tadına baktırmıştım limon elma falan ama sadece ağzı değdi yemedi. Bi sıkıntı olmadı şimdilik 6. Ayın bitmesini bekliyoruz
tombikinannesi Mavi-Hzl bende şaşırdım iyi bi hastane ve doktor o yüzden amaan saçmalıyo da diyemiyorum