EsOsAb11 5 buçuk ay önce pcoslu olduğum için tedavisi ile hamile kaldım. 40 kontrolüne gittiğimde korunma yöntemiyle ilgili konuşmuştum doktorumla ama kendiliğinden hamile kalman imkansıza yakın ikinci çocuğun da tedavi ile olur dedi. Ne kadar doğru olabilir bu? Her ihtimale karşı korunuyorum tabi de aynı tedavi sürecini yaşayacak olmak canımı sıktı.
OzgeSyr_ EsOsAb11 lütfen takılmayın, pcos ve 6 cm myomla kendılıgınden hamile kaldım o kadar ilaç kullandıgım dönem kalanamıştım, stres hmıle kalamamada bunlardan daha kötü etken, 2. Ye daha kolay hamıle kalırsınız bence
Fetiye06 EsOsAb11 öyle saçma seymi olurmuş bende pcosluyum ilk oğlum 13 yaşında sonra istedik olmadı vs bizde aman nasılsa olmuyor dedik hoop 13 sene sonra suprizzz yani öyle bir ihtimal yok düşünün ki aradan geçen süreyi biz gerçekten artık olmuyor dedik geldi yani
EsOsAb11 OzgeSyr_ aşırı stresli bir süreç,defalarca ilaçlar, iğneler, yumurta takipleri, rahim filmleri.. Üçüncü iğnede oldu şükür
Seraaa41 Bir sürü doktorun anca tüp bebek demesiyle evliliğimin 8. Ayında hamile kaldım kızım bir yaşında . 40 kontrolümde doktorum spiral takalım dedi kabul etmedim kendim korunmayı tercih ettim
EsOsAb11 Fetiye06 Fetiye06 ben de korunma konusunu çok takmamalı mıyım acaba dedim doktor öyle diyince. Rehavete kapılmayalım en iyisi