AlpArasMom cansu3545 Bulan banada söylesin 1 aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Artık sağıp veriyorum aç kalmasın diye. Yaşadığım ilçenin devlet hastanesinin LAKTASYON bölümü var oraya gidiyorum direk emdi kızım eve geldik yine aynı napcam bilmiyorum ya 😔😔
usergmslz cansu3545 usergmslz devlet hastanesi uzak olan gidemeyen varsa temas derneğinin ücretsiz online emzirme danismanlik hizmetide varmış
Esraesra08 cansu3545 biz yaşadık uyku moduna sokuyorum gözlerini kapatıp uyku sersemi oldugunda emziğini çıkartıp memeyi veriyorum 5 dk aralıksız emiyor sonra farkediyor aglıyo emzigini veriyorum bir iki pış sonra tekrar meme emzik böyle böyle atlatıyorum o da olmadı mı yatarak emziriyorum odaya geçiyorum bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz 5 ay olduk 8.5 kilo sende dene belki işe yarar yaramazsa duşa girin beraber teni tenine değsin birlikte duş alın bunu tekrarla hergün
Hazalibis cansu3545 emzirme danışmanlığı aldım ama bana fayda etmedi. Koltuk altı tutuşu silikon uç ilk zamanlar tuttu ama çok üstelemedim o yüzden memeyi bıraktı komple
usergmslz AlpArasMom bende devlet hastanesinde emzirme danışmanı sayesinde yendim oraya gidince emiyor eve gelince emmiyordu zamanla evdede emmeye başladı bence pes etmeyin biraz zor bı süreç ama inanın ugrastikca geçiyor 20 gün sürdü bizim 🌺
ahbus94 Ben de de öyle sağıp veriyorum artık saldım napayım ne denesem olmadı. Uykulu gece emerse emiyor o da gönülsüz. Bazen zorlasanda olmaz. En azından ilk 6 ay anne sütü alsın tek isteğim şu an.
AlpArasMom usergmslz Oğlumda yaşamadım kızım çok zorluyor beni. Aşıcaz biliyorum ama inşAllah çok yıpranmayız 😔
usergmslz AlpArasMom sizi çok iyi anlıyorum benim bebeğim ilk doğduğunda hiç emmedi dikisimlerim bir yandan bebeğim emmiyor bı yandan hergun hastaneye emzirme danışmanına git gel bı yandan artık kendi lohusaligimi unutmuştum 2 saate bir uğraşıyordum istemiyordu ağlıyordu ama bı baktım hepsi geçmiş şimdi bebeğim maşallah anne sütüyle büyüyor hepsi geçecek 🌺
Meneksemm Benim de başımda . Üç ayı geçti ilk iki ay deli gibi emiyordu sonradan bıraktı . Ağzına süt gelince asla emmiyor . Biraz ağzına sıkıyorum biraz kaşığa sahip sağıp veriyorum . Çok zor durumdayim sütüm var çok şükür ama boşa akio gidiyor .
Usnac4559 Ben bebek emmek istemediğinde göğsümü sağıyorum 100 ml kadar çıkınca süt meme yumuşuyor veriyorum tutuyor biberon kullanmıyorum sütler şimdilik dondurucuda
cansu3545 Esraesra08 45 günlük bebeğim birlikte duş için erken değil mi korkuyorum bişey olursa diye çok 🥺
Esraesra08 cansu3545 çok haklısın korkmakla ama denemekte fayda var sen dusta otursan bebişin kucagında eşin su dökse size fıskıyeyle kafasına dökmezsiniz o suyla tenini hissetmesi önemli
aysedeniz14 Silikon meme ucunu ağzına veriyorum onu emerken yavaş yavaş memeye getiriyorum bnde böyle bi yöntem buldum, birde emme aralarını açtım 2 buçuk saat falan öyle oluncada direk emiyor zaten