Hosgeldimbenanne Kızlar oğlum 28 aylık. Arkadaşlarımın çocuklarına vuruyor ya çok üzülüyorum. Git falan yapıyor bu yaşta normal mi acaba? Sonra ditme ditme diyor 😂 Kardeşide olacak tırsıyorum valla
bisenakillisinzaten Hosgeldimbenanne valla bizim kız 28 aylık. Her yerimizi isiriyor morartiyor. Ocakta da kardeşi doğacak Allah nasip ederse. Bakalım bizi neler bekliyor 😁😁
Gmznr2909 bisenakillisinzaten aman dikkat et saniyelik benim oğlumda çok ısırıyor kardeşinin bacağını ısırdı ve yalnız da değildirler yani başım da küçük kacagimdaydi damgalı eşek gibi günlerce morlugu kaldı bacağında hayir öteki de küçük kızamıyorum ki
bisenakillisinzaten Gmznr2909 ay çok geçmiş olsun..yeni basladi bu huyuda bı kaç haftadır böyle. İnşallah unutur ya
Gmznr2909 bisenakillisinzaten valla bizim ki unutmalı azaldı ama baya iyi gidiyor kreşe başladı kendini henz ifade edemiyor daha konuşmaya başlamadı bir iki kelime var sadece o da yeterli değil ilk insan gibi elle kolla anlatmaya çalışıyor ifade edemeyince ısırıyor doktora da gittik kıskançlıkta var ama oda baya azaldı çok şükür mecbur dikkat ediniz dedi doktor da
bisenakillisinzaten Gmznr2909 biz cozemedik valla neden ısırdığıni. Ama sanki biraz bilerek yapıyor canı sıkıldığında yapıyor gibi.
Gmznr2909 Hosgeldimbenanne 23 aulikti başladı öncesinde 17 aylikti 19 aylık olana kadar bir gitti ülke değişikliği nedeni ile tekrar 23 aylıkken başladı
Gmznr2909 bisenakillisinzaten bizim ki mutlu olsun sinir olsun bir şey istesin ya da istediği olmasın ona kızınca istediğini anlatamayinca bir çok farklı durum da ısırıyor şimdi azaldı ama kısaca kendini ifade edemediği zamanlar da