bebitonunannesi_ Sadeturkkahvesi bilmiyorum bakıcı tutmadım hiç,ya alışırsıniz ya hiç alışmazsiniz.neden bakıcı tutmaya karar verdinjz
huzurluaycicek Sadeturkkahvesi en azından 3 4 hafta siz bebek ve bakıcı bir arada bulunmalı öyle daha kolay alışır birdenbire bakiciyla yalnız kalması iyi olmaz
Deletedmom_110 Sadeturkkahvesi küçük süprizler yapsın çocuğunuza siz alıp verin bakıcıya parka vs çıkarsın biraz tek kalmalı diye düşünüyorum.
Ballloglum Sadeturkkahvesi oğlum 24 aylıkken Bakıcı geldi. İşe başlamadan 15 gün önce başlattık işe. Evde beraber zaman geçirdik. Benim oğlum hemen alıştı. Çocuktan çocuğa değişir. Ama çoğunlukla eşimde evde oluyordu
Sadeturkkahvesi huzurluaycicek yok yalnız değil 2 yaşında oğlum ing öğrensin diye tuttuk oyun oynatırken ing konuşuyo ama oğlum asla istemiyo kıza sürekli vuruyo git diyo napcaz şaşırdık Ben evdeyim ve sürekli yanındaym
sezer2022 Sadeturkkahvesi kaç yaşında oğlunuz, yani başbaşa kaldıklarında mecbur alışacak, siz evdeyseniz Naz yapar
Sadeturkkahvesi sezer2022 başbaşa kalmayacaklar ben hep evdeyim ing öğrenmesi için tuttuk genel ihtiyaçlarını ben karşılıyorum onunla sadece oynasın istiyoruz ama kız konuştuğu an sus sen konuşma sus diyo vuruyo
Sadeturkkahvesi Ballloglum bakıcıyla ilk gün çok iyiydiler tüm gün oyun oynadılar yanlarındaym 2. Gün başladı bu gitsin demeye kızı gördüğü an vuruyo gitsin diye