elizayliz Kızım 2 aylık bugün öksürmeye başladı burnunu actık hala hırıltısı var ablası hastaydı sanırım bulaştı basına gelen var mı doktorlar ilaç verir mi evde ne yapabilirim cok canım sıkkın
Blgsrra elizayliz benim bebeğim de öyle öksürük hırıltı balgam ne ararsan varrr çok zorrr 3 4 gündür çekiyoruz biz de
fzltt elizayliz geçmiş olsun bebeğiniz çok küçük hırıltı geçmiyorsa bi an önce doktora götürün buhar tedavisi verirler bebiş de rahatlar
Gulogokhan elizayliz merhaba 8,5 aylık bebeğim hırıltı öksürük zor nefes alma burun akıntısı hepsi var doktordayiz 1,5 haftadır hava makinası aldık evde hava veriyoruz ve antibiyotik kullanıyoruz. Hafife almayın doktora görünün derim
_mom20 elizayliz ay o sorun bizde de var öksürük ve burun akıntısı 1 haftadır çekiyoruz asi gecikti dr yarın vuralım dedim bakalim inşallah daha da kötü olmaz🥺
Essese Öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim de 3 ay 20 günlük. Dediğiniz şikayetlerler dün başladı bizde de bugün doktora gittik. Çok küçük bitkisel ilaçlar da dahil hiç bir şey veremem maalesef dedi. Bir tek burnunu temizliyoruz başka da bir şey yapamıyoruz maalesef.
Niihhaann Bunlar alerji belirtisi de olabilir. Aşırı mukuslu kaka,kakada kan, fışkırır tarzda kusma vs varsa mutlaka belirtin derim
ozbayraktar Benim bebeğimde iki aylık 14 günlük aynı şikayetlerden gittik bes gün hastahanede kaldık lütfen doktora gidin cigerlerine inmeden enfeksiyon olmustk biz
alksnazli elizayliz canım benim kizimda 2 aylık iken hastalandı ona ilaç vermezler sen burbunj hep açık tut. Hava makinası almıştım ben odasını hep nemlendirdim. Ve ben o hasta olur olmaz direkt kendime karışım yaptım bı yemek kaşığı bal 6 7 damla limoj ve bir iki diş sarımsak dilimledim karıştirdim sabah akşam yedim onun sayesinde kızım 3 gün surmedi iyileşti hemen. İlaç gibi geldi onda da. Bunu hasta olan ablasına da yap çok iyi gelir. Bağışıklık kazanır. Haftada 2 3 defa versne bile yeter ablasına.
aslansmoms elizayliz biz 3 aylıkken yaşadık bu durumu önce halsizlik burun tıkanıklığı ile başladı sonra öksürük hırıltı geçer diye bekledim evde kendim çabaladım. Burun temizliği karanfilli soğan soğuk buhar vs ama sonrasında ateş başladı doktora götürdük. Doktor bu hırıltı değil artık hışıştı olmuş bronşları tıkanmaya başlamış yatış vermem gerekiyor dedi. 2 gece hastanede kaldık. Ventolin ve antibiyotik tedavisine başladık 4.günde bir şeyi kalmamıştı.
Essese Eylul301023 Serum fizyolojik verdi doktor. Enjektöre çekip burnunu bu şekilde bir kere yıkıyoruz. Gün içerisinde de damla şeklinde olan Serum fizyolojik var ondan 3-4 defa 5-6 damla damlatıyoruz.
UcuBulunamayanBant elizayliz benim bebegimdede dun basladi 3aylik abiden bulasti muhtemelen bugun goturcem bende oksuruk hirilti temizlesem bile burnu hep tıkalı muhtemelen balgamds var öğürüyor çünkü
elizayliz UcuBulunamayanBant gecmiş olsun götürdunuz mü acaba ne dedi doktor ilaç verdi mi. Bize vermedi
clsknu elizayliz benim bebeğim de 2 aylık aynı şekilde öksürük ve hırıltı var doktora götürdüm bana bronşit olmuş dedi hava ver dedi bende günde 4 kez hava veriyorum
elizayliz clsknu ilaç vermedi mi acaba benimkine ciğerler de bişey yok dedi sadece serumla burnunu temizleyin üşürmüş dedi
UcuBulunamayanBant elizayliz evet goturdum viral bi enfeksiyon var dedi hava verdi evde kullanmam icin baska bisey vermedi kuzenimde cocuk doktoru ona attim sonuclari bebegin videosunu falan oksurmekten nefes alamıyor cunku bogulacak gibi oluyor niye yatirmadilar bu cocugu hastaneye takipte kalmasi lazim bu kadar minik bebegi eve gondermemeleri gerekiyor dedi bugun tekrar ozele poliklinige goturcem direk