denizimhelismemo Merhaba kızlar 2 aylık bebeğim var ve doğurduğumdan beri göğüsüm sızlıyor ama bu 1 haftadır göğüs ağrılarım çoğaldı. Agrıyan Göğüsüm diğerine göre emdirsemde büyük duruyor. Bunu nasıl geçirebilirim. Göğüs ucum şişti ayrıca kızarık
yaso36 denizimhelismemo şuan benimde öyle bende bir ay önce doğum yaptım gece ağrısı uyandırdı süt sağdım kesilmesin meme diye sütün üstüne süt eklenirse meme sütten kesilirmiş diye duydum inş düzelir 😔
Bebekli72 denizimhelismemo yapacağın çok bir şey yok o sütü tamamen boşaltmaz lazım duşa gir sıcak suyun altındakoltuk altından göğüs ıcuna doğru sabunla daha sonra tara kanaların açılsın die daha sonra o göğüsü elle ya da pompayla boşalt ama tam boşaltma ki beyin fazla süt üretmesin o göğüste rahatlayacağın kadar sağ daha sonrada varsa lahana koy üstüne soğuk bir şekilde soğuk kompleks yap kızarıklık falan varsa doktora git antibiyotik başlatır
ZeynepOzcan yaso36 meme sütten kesilmez sadece biriktiği zaman yeni süt üretimi yavaşlar ki yavaşlamazsa yeni ürettiklerini nerede depolayacak?
denizimhelismemo yaso36 canim ne yaptın benim sütüm azaldı 😭 mama veriyorum mecbur sağıyorum ama az geliyor sütüm ağlamak üzereyim 😭
yaso36 denizimhelismemo mama veriyorum emziriyorum ağlıyor memede ilk sakinleştirip öyle veriyorum ben stres yapınca emmezmiş bebek öyle dene emdikçe gelecek süt ve benimde yetmiyor mama zehir değil sonuçta ama en çok emzirmeye bakıyoru