zet5_1 Merhaba bebeğim 2 aylık 5 kilo doktorumuz çok hızlı kilo aldığı için bebeğim aptamili bırakıp evolvia kullanmamızı önerdi evolvia hakkında herkes kilo aldırmıyor tarzı yorumlar yapmış sizce nasıl bir mama Aptamil ile devam etmeli miyim
Almila0101 zet5_1 süt alerjisi olan bebegime evolvia mecbur veriyorum baska ne vereblrim ki bnmki de aksıne kilo almiyor
Hilalperi zet5_1 bende aptamil kullanıyorum premütüreydi bebeğim 9. Aya girdik 7 kilo herkes aynı hızda kilo almıyor. Arkadaşım evolviya verdi gece mama vermeyi bırak çok kilolu demiş 9 kilo bebeği sma kullanan arkadaşımın 8.5 kilo mamayla ilgisi yok bence benim bebeğim de çok hareketli almıyor kilo
livanurvealpinannesi61 zet5_1 kilosu ayına göre normal Benim kızım 2 aylıkken 5400 gr falandı doktor mamayı değil demedi hiç bize kaç kilo doğdu
paralelevrendemutlu zet5_1 doğduğundan beri yani 7 aydır evolvia kullanıyoruz kilosu çok güzel, ek gıda reddi var doktor kilosu açısından problem yok zorlama acele etme dedi 7 aylık 9.420 kg
livanurvealpinannesi61 Almila0101 içerikleri aynı değil en çok şeker aptamil de var aptamil de palm yağı ve var evolvia da yok mesela
Hilalperi zet5_1 çok kilolu da çok zayıfta istemiyorlar doğum kilosuna göre kilosu normal gününde doğan bebekle aynı olmayacak dedi doktor kıyaslama yapma dedi bana da zayıf gelmişti
rasel zet5_1 5 kilo normal canım doktorun saçmalamıs bizimki de 2 aylık 5800 bende alerji maması kullanıyorum kilosu iyi dedi doğduğunda 2900 dü