YoncaGulce Kozlar daha önce yazmıştım kızım öksürüyor diye doktora gittik kusunca ciğerine balgam kaçmış antibiyotik öksürük şurubu balgam söktürücü ve sprey verdi 6 aylık bebek işin çok değil mi bunlar yaa yaşayan varsa yazabilir mi bana
AntiSosyallKelebek YoncaGulce Ciğere nasıl balgam kaçıyor ilk defa duydum ciğeri balgam dolmuş yada balgam ciğere inmiş bunu çok duydum da kaçanı ilk defa duyuyorum
YoncaGulce AntiSosyallKelebek kusunca olurmuş, öksürünce balgam geldi ağzına öğürdü kustu mamayı o arada kaçmış öyle dedi doktor
AntiSosyallKelebek YoncaGulce Çok geçmiş olsun antibiyotik kullanmıştık maalesef biz birde ventolin cortair hava vermişti 1 haftaya düzeltmişti.ilaçların akabinde de öksürük artacak korkmayın balgam söktürücüler bu şekilde tedavi ediyor
Hilalavccc AntiSosyallKelebek Nasıl atıyorlar balgamı bende antibiyotik ve ventolin kullanıyorum öksürüyor ama balgamını atamıyor
Neak AntiSosyallKelebek Bizde bu ilaçları kullandık kızım kendine geldi üç dört gün sonra tekrar ara ara öksürük oluo normalmi acaba ya yoksa terkarlyckmı ondan korkoyrum bir
Papatya-eylul88 Neak hayir vermeyin öyle sakin bal ve pekmez ozellikle verilmwz.daha cok kucuk agir gelir