Hanımlar abartısız bugün sabahtan bu saate kadar bir saatte bir emmek istedi sürekli elleri ağzında kucağıma aldığım gibi resmen saldırıyor elbiselerine 4 aylık ya sabah bir ölçek akşam bir ölçek mama vermek istiyorum eşim izin vermiyor halim kalmadı belki de yetmiyor oyuzddn ikidebir emiyor emmeleride öyle kısa değil 45-50 dakika emiyor sonra aradan yarım saat bir saat geçiyor tekrar çok huzursuz hiç uyumuyor atak dönemindeyiz zaten birde bronşiolit olmuştu altı gün hastanede yattık öyle iyileşti yaklaşık on gün oldu toparladı tam bugün üç defa oksurdu önceki hastalığı da böyle başlamıştı hafif öksürük beş gün içinde çok kötüleşti ilerlemeden ne yapabilirim lütfen akıl verin zaten çok huzursuz bir saniye sdurmuyor bir dehasta olursa tekrar o daben de mahfoluyorum eşim de üstüme geliyor zaten halim kalmamissabaha kadar sallanmak istiyor emmek istiyor lohusalık dönemindeyiz sanki saatte bir emziriyorum gündüz gece fark etmez yemek yapamiyorum afesersiniz lavaboya zor gidiyorum eşimin gün aşırı nöbetleri oluyor evde olduğu gün de yatıp uyuyor bir saat zor ilgileniyorhasta oluncada bana bakamiyorsun diye baskı yapiyorgercekten su sıralar psikolojik olarak hiç iyi değilim hasta olumasin ya napacagim bilmiyorum nasıl bakiyorumda hasta oluyor terlemesine bile izin vermiyorum odanın havasını nemli tutuyorum anlayamıyorum artık ya uzun oldu ama lütfen akıl verin öksürüğü ciğerlere inmesini nasıl engellerim simididen doktora gerek var mı 😭