Seyda_1996 Kızlar merhabalar bebeğim bugün koyu yeşil renkte kaka yaptı 6 aylık korkuyorum açıkçası başına gelen oldu mu
Burcuskovski Fazla yemek yediği zaman olurdu hiçbir sıkınti olmadı bizde korkulan kaka beyaz ve siyah kakadır Seyda_1996
hanmkzm Seyda_1996 aşkım bugün bende birebir aynısını yaşadım hep sarı cıvık kaya alıştık bugün yesil katı yapmıştı ama iki gündür arı mama verdim ona sanırım ondan öyle oldu bizimkide
546116- Seyda_1996 anne sütü almıyor mama ile besleniyor da normal denebiliyor ama siz ek gıdaya da başlamışsınızdır acaba yediği bir şeyden mi kaynaklı ya da bir rahatsızlığı varsa o yüzden olabilir üşütme belirtisi diye okumuştum
pinar18 Seyda_1996 instagramda annesütüdoktoru diye bir sayfa var orada kakaların rengiyle alakalı paylaşımda yeşil kakanın ön sütü çok almış bebek kakası olduğu yazıyordu. Sayfasına bir göz atın isterseniz.
546116- Seyda_1996 bir rahatsızlığı yoksa korkmayın bence bizimde sarıydı şuan yeşile döndü anne sütü az içtiği için olduğunu düşünüyorum
Bebegimm1 Seyda_1996 bebeklerde yeşil ve sarı renk normal olan eğer diğer renkler olursa direk doktora gidersinz bebeğimn doktoru yeşilin normal oldugunu söylemişti yıllarca yeşil ve sarı yaptı hiç bir sorunuda yok
durmaz Seyda_1996 merak etmeyin yeşil kaka normal doktor bize siyah bile olabilir dedi demirden dolayı ve cıvık