Lina099 Kizlar dyson hariç uygun fiyatlı çekim gücü iyi olan marka model öneriniz varmi kabloluda olabilir
Beraninannesii Lina099 Grundig vcp 5030 3in1 kullanıyorum çok ama çok memnunum sürekli elimde sprey moplu olması benim için artı günlük temizlikte açık alanları onunla siliyorum 😇
Kedipatisi Lina099 xiaomi v10 6 kedim var evimde. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Hiç problem yaşamadım. Kedi tüylerini dahi alıyor. Şarjı uzun gidiyor. Modları var. Başlıkların tamamı işe yarıyor. Hepsini kullanıyorum. Tavsiye ederim
Maviim Lina099 Elektrolux Ultimate 800 var bende mart ayında almıştık çok memnunum o zaman 8.300 dü şuan 12.000 olmuş yalnız
MeteNaz Lina099 dyson aldım çok şükür ama alamasaydım bosch ve phlips alcaktm. Hatta philipsin hem silme hem süpürme özelliği çok güzel düşünebilirsiniz tabi fiyat aralığınız ne bilmiyorum.
Lina099 Uykusuz-annee tamam canım bi s var pratikte bide xl galiba kutu yeri xl mi seninkindenmi alayım
Uykusuz-annee Lina099 benimki pratic s canım xl haznesi daha büyük diye biliyorum yorumlara bakarak seç istersen onu kullanmadım çünkü 🤗