Etd42 Merhaba anneler 15. Haftadan cinsiyet öğrendim bacak arasi kapalı ama yüzde 90 kız dedi emin olamıyorum bu şekilde olup yanılma yaşayan varmi
birtekizbirikizz Etd42 24 haftaya kadar bacak açık ama aradaki kordon kız denen bebeğimin 25 hafta detaylida erkek çıkma şoku 🤣🤣
mematiii Etd42 benimkide göstermedi bacaklarıyla kapatmış dendi başka doktor direkt gördü kız demişti
2133ayse2133 Etd42 evt 4 ayda doktor kendini göstermiyor diyordu arkası dönük bakmıyor diyordu 5 ayda belli oldu
Etd42 birtekizbirikizz O zaman bu haftası dolmasa bile bacak arasi kapalı olsa bile kemik ölçümü vs den doktorlar cinsiyeti bilir olayi yanlış
Usnac4559 Banada 16. Haftada %99 erkek dediler hatta bak bu pipisi diye gösterdi detaylıda kız dediler doğurdum kız gerçekten bir organı vucut dışında oluşuyormuş onunla karışabiliyormuş bence detaylıya kadar bekle
birtekizbirikizz Etd42 valla doktorum bile şok oldu detayliha ile gittim sonraki kontrolde doktorum hala kız diyor dedim bak odasını yapacam erkek çıkarsa siz karşılaştınız tüm değişim masrafını tamm dedi 🤣
B1elf biyiksiz_yorumcu 20 ye kadar erkek denildi 20 de ayrıntılı ultrason yapılınca kız dedi ikisindede aynı şekilde oldu
Etd42 Tesekkurler sizde biliyosunuzdur herseyi bir anda almak çok zor maddi açıdan o yüzden ben yavaş yavaş almayı düşünüyorum o zaman ben daha başlamışım alışverişe