Catlakbiranne Sırtına yelek giy Terlik geliyor Ben sizi ne zorlukla büyüttüm O tabak bitecek Anne olunca anlarsın
Feyzosumunannesi Catlakbiranne * Yabancı birisi yiyecek verirse sakin yemek Tanımadığın kişiler ile konuşma *4 atanın 4 ü de birdir k.validenlere saygılı ol *Ben tokum kızım sen ye 🥺
Begm_i Catlakbiranne evde ev işi yapmamız için : yaptığınız iş bugün banaysa öğrendiğiniz size der dururdu. Evet öyleymiş 🌿
nehirsude0 ugurbocegi03 kız kankammm benimde yok bosver olmasin biz deriz bebelerimize hatta bak ben sana diyorum yelek giy ayagina patik giydin mi🤨
Beyninizikullanmakucretsizdir Çorap giy ayakların üşüyecek 😄 Geç kalma erken gel 😄 Allah sana da senin gibi bir evlat versin de gör, ben başka birşey demiyorum 😁 Ben sana değil çevreye güvenmiyorum 🫢 Ohh iyi ki doğurmuşum 🥹🥹
_Goktugunannesi__ Beyninizikullanmakucretsizdir Ayy 3. Annemde çok derdi şimdi bir oğlum var 16 aylık parmağında oynatıyo valla yaşıyorum sanki😂
2ogullu1anne *Baba evi dök devir evi ,Koca evi çek çevir evi *Herşeyi bil ama bilmiyorum de *ben seni böyle yetiştirmedim(bazı konularda kendine katılmadigim için söyler *azıcık nazlan *nasıl davranırsan çocuklarına öyle görürsün
elisaazrasila03 Kendini sıcak tut 🥺 Sana değer vermeyene sende değer verme Yemeğini ye Hicbisey için üzülme🥺
Mavili-mavilimorcicek Catlakbiranne Allah sana da senin gibi bir çocuk versin.😆 Terli terli su içme. Ben sana demedim mi?