Kucukadaminannesiii Kızlar bebeğim için çölyak testi vermiştik değer bu şekilde çıktı anlayan yaşayan varsa lütfen bakabilir mi bu pozitif demek mi oluyor
umayecem Kucukadaminannesiii merhaba bizim de 2 negatif yazıyor yarın gideceğiz doktora ama sizin sonucunuz negatif mi ?
Yasminmiray10 Kucukadaminannesiii bizde de referans aralığı 70 ile400 mus bizmki 51 cikmis kirmizi yani negatif mi pozitif mi anlamadm iga igg normal cikms sizce nasl
Kucukadaminannesiii Hamburgerr çölyak yok yani dimi, kırmızı olarak görününce çok korktum neden kırmızı ki acaba
Kucukadaminannesiii Ygt239z çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne gittik biz sonuca göre yönlendireceklerdi bizi ama randevu bulamıyoruz
Ygt239z Kucukadaminannesiii randevu almana gerek yok kimlik ile git sonuç için sıra alacağım de o veriyor sıra numarası sistemden . Randevulu hastaların arasında koyuyor
Kucukadaminannesiii Hamburgerr evet onu gördüm ama kırmızı olması çok korkuttu beni neden referans dışı görünüyor diye
Lina0722 Kucukadaminannesiii merhaba yeni post açtım da gören olmadı çölyak testiniz ne zaman çıktı kaç gün içersinde yani ? Bizde verdik hala çıkmadı sonucumuz bekliyoruz hala