Dondurmalikahve hunilikurbik Boyunu bilmiyorum ama ortalamaya göre biraz iri bir bebek uzun boylu ise göstermez ama bu kiloya asla zayıf denemez
lceLady hunilikurbik az değil en son benım oglanda 8 kg sımdı ne kdr bilmiyorum 7 ay olacak 2 gün sonra. Normal kilosu bence ideal
ikiprensannesi12 hunilikurbik hayr fazla değil benim oğlumda 6aylık daha fazla ama hıc gostermıyor gören zayıf dıyor onemlı olan kılosu degıl sağlığı
hunilikurbik ikiprensannesi12 tabikide önemli olan olan sağlık ama anneyiz işte insan bir kuşkulanmıyor değil.
Dondurmalikahve hunilikurbik Tamam dediğim gibi persentilde biraz önde kilosu yani çok fazla değil boyu da uzun
nazli006 hunilikurbik benım kızım 6 aylıkken tam sızınkının kılosundaydı aşırı değil tabi ama dıger bebeklere göre tombuldu. sonrası kılo alımları çok düşüyo , 50-100 gram zor alıyorlar eskısı gbı ayda 1 kg almıyor merak etmeyın
1sirinannesi hunilikurbik Maşallah gayet güzel, anne sütüyse yarıyor demek ki 😍 kızım 6 aylıkken 7 kiloydu, şuan 28 aylık 12 kilo 😊🥰