AsafYigitannesi Ebruue Musa Özdemir i önerirlerse gitmeyin ilk oğlumu ona yaptırdım ama yamuk olmuş tekrar sünnet olması gerekiyor ozamanlar çok övmüşlerdi çok para verip yaptırmıştım ama pişman oldum
Ebruue cansumert beklemeyin kimse gelmiyor 😀😀 ben araştırdım Tekden hastanesinde Mehmet İçer i öneriyorlar
edaa51 AsafYigitannesi merhaba lokal anestezi yapılırken çok ağladı mı bebeğiniz kaç iğne yapıldı anestezi için
arvennnnn AsafYigitannesi bende yaptırdım ama bugün 5. Gün kontrolüne gittik sargıları çıkardı eve gelince kan olmuştu bezi baya ağladı bebeğim sizde de mi öyle oldu
AsafYigitannesi edaa51 kaç iğne yapıldı bilmiyorum tam olarak bakamadım ben ama biraz ağladı tabi yavaş yavaş az az yapıcam dedi doktor dikkatliydi de sağolsun
edaa51 AsafYigitannesi bende Levent beye yaptıracağım da anestezi iğne kısmını merak ettim birde iyileşme süreciniz nasıldı
AsafYigitannesi edaa51 3 hafta da tamamen iyileşti kutu kutu jetex kullanıldım ağrısı olmasın diye bide sargılarını çıkarırken biraz zor oluyor sadece
AsafYigitannesi edaa51 jetex den başka marka yazmıştı ağrı kesici kremi imkanınız varsa jetex alın çok iyi geliyor
AsafYigitannesi arvennnnn evet maalesef benimki evde kendi çıkmıştı ve aklım çıktı kani görünce çok korkmuştum