sevgdemr5 Kızlar bebeğim 22 günlük. Aşırı aşırı gazı var gaz damlası kullanıyorum fakat ayriyeten acıelma yağı ile masajı duydum. Kullanan, önerisi olan var mı? Yağı uygulamadan seyreltmek gerekiyor mu?
ElifDefne3535 sevgdemr5 yağla masaj yapmak yerine probiyotik damla alabilirsiniz bana da söylediler ama kullanmadım googleden araştırdım yağsız gaz masajıda yapabilirsiniz
zumra2 sevgdemr5 sabah 8.30 da nbl prebiotik 6 damla veriyorum saat 13.00 da biogai günde üç defa da sadece ayaklarına acı elma yağı karnına da kekik yağı sürüyorum çok bir faydası oldu diyemem ama bir nebze olsun rahatlattı
berosunannesi sevgdemr5 seyreltmedim kolik bebeğim vardı birer damla ayaklarının altına sürüyordum çok da iyi geliyordu ayakları sıcak tuttuğu için. Doktora da sormuştum herhangi bir zararından bahsetmedi
becun Yapmayin. Zararliymıs. Doktorlardan birinin soru cevabinda gördüm. Ve instagram paylasimlarinda. Hatta bi olay okudum. Makaleydi sanirim. Bebegi aci elma yagi kullanimi sonrasi epey bi uyandiramamislar. Acillik olmuşlar.
Glgn_Aybrk sevgdemr5 valla benim oğlum şuan 9 ay 3 günlük ben kullandım ayaklarının altına günde 3 kez sürdüm biraz olsun iyi geliyordu karnına hep sıcak havlu koy ben çok faydasını gördüm.