Fatma22 Kizceler yas araligi kac olmali en ideal . Ikinci gebelik planladigimzda hmn olur mu sizce. Dger cocugum norml yollqrla olmustu sukurlrr olsun
2133ayse2133 Fatma22 oğlum iki buçuk yaşında düşünüyoruz aslnda önemli olan yaş aralığı değil siz kendinizi ne zaman hazır hissetseniz o zaman yapın
bloggeranne Fatma22 oğlum 4 yaş 2 aylık bu zamana kadar prezervatif ile korunduk 2 sefer korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım şuan 6+3 haftalık hamileyim benimde göbeğim var hamile kalmaya engel değil folik asit de şimdi başladım gebelikten önce kullanmadım
Mavininyuztonu Fatma22 benimkilerin arası çok yakın 3 ve 2 yaşlarında diğeri ise 6 aylık ben çok zorluk yaşamıyorum aslında ikisi arkadaş gibi oynuyor yaştan ziyade sizin sabrınız enerjiniz önemli bence
2133ayse2133 Fatma22 kadın doğumda mi yazdiroyorsnz yoksa sağlık ocağında bir iki bayanı sağlık ocağında yazdırdığıni okumuştum burda ben ilk gebeliğim de kullanmadım ne gibi faydası oluyor gebelik öncesi kullanımda
Fatma22 bloggeranne yaa hadi hayirlisi olsun hakkinzda hayirli olsun gebeliginz..rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Banada dua eder misinz