shrhyt değişiyor aslında ilk 2 gece 2 kez kalktı bu bir mucizeydi çünkü öncesinde 30 kere kalkardı. Sonraki gece 1 kere kalktı 2 gecedir sık kalkıyor 5 kere falan ama o da dişten çok normal yani. Uyandığında odasına gidiyorum park beşiğin yanındaki sandalyeye oturup elini tutup yüzünü öpüyorum ama sakinleyince bırakıyorum o sıra kendini yatağa atıyor kalkıyor oturuyor derken tekrar dalıyor. Eğer hastalık diş gibi durumlar yoksa 2 dk da tekrar dalıyor.Bana anlatırlardı büyük rahatlık, yaparsın edersin diye ama asla inanmıyordum o derece kötü uykularımız taki göğsüm günlerce kan içinde kalınca canıma tak etti ve kesin karar verdim geri dönüşü yoktu. Ve şunu anladımki başarmanın en önemli adımı kararlı olmak net olmak. Önceden de vermeye çalışmıştım ama kararlı değildim , ne de olsa hamak var diyordum ona güveniyordum sanki onda çok uyuyormuş gibi! O sinirle hem memede uyut ayı kestim hem de bi anda hamağı kaldırdık ortadan. Kesinlikle inanın zor da olabilir beklediğinizden kplay da olabilir ama kararşı olursanız iki türlü de başarılı oluyorsunuz.