Kubraaybars Gece 3.45 ten beri oğlumu sallıyorum sanırım bayılacağım uykusuzluktan 3 akşamdır böyle neymiş bu 4. Ay atağı 4 ay 13 günlük oldu var mı bizim gibi olan…
1cocuksevdasi Kubraaybars nasıl yani hiç mi uyumuyor yanına yatsan bile böyle postlar görünce çok korkuyorum 15 günlük bebeğim var
Aslaniopbenimicin Kubraaybars 15 günlüüüz bizde öyle gaz alt degıdtırme emxırme derken saat 7:30 oldu uyku yok 😰
Bebitombuyuyor Kubraaybars atak falan hikaye mutlaka çocugunuzu rahatsız eden şeyler vardır. Bende 4. Ayda öyle sanıyordum rahatsızmış 2 aydır zor geçti hastalıgı.hali olmuyor ateşide yok ama bazen ateşi içine atıyor.bebeğinizi iyi dinleyin
Kubraaybars sanli17 Oglusum5357 Balıkesir de yaşıyorum oğlum uyudu deprem oldu çok korktuk hala uyuyamadım dolap kapakları nasıl vurdu kızlar varya
Kubraaybars 1cocuksevdasi canım korkutmak istemiyorum ama uyumuyor bir saat belki uyuyor onda da mıkır mıkır
kizlarimbenimherseyim Bizde 2 gecedir sabahlıyoruz ama uykudan değil ateşten 11 aylık kızım 2 gecedir ateş düşmeyince uyuyamiyor ağlıyor huzursuz hep istah ta gitti 6 30 da uyudu daha uyanmadı
Aslaniopbenimicin 1cocuksevdasi cok zor. Bugün kontrole gittik kilomuz az . Maflor damla verdi mama başla dedi baslıcam bakalım nasıl olcak üzgünüm cok. 15 günde doğum kilosuna dönememiş