denizdefneosman Bebeğim emerken ensesi terliyor ve öyle uykuya daldığı için ensesini kurulayamıyorum. Yani saçları da terliyor tabi. Hasta olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım terlediği zaman. Bide silmeye kalktığım an uyanıyor Bidaha uyumuyor
fadikada denizdefneosman emzirirken ensesine pamuklu ağız mendili koyun yada müslin örtü alarak emzirin terini çeker sonra yavaşça alırsınız. Ben öyle yapardım
betulggd denizdefneosman evinizin sıcaklığına göre bebeğinizi kalın giydiriyor olabilir misiniz? Bir de daha ince kıyafetlerle deneyin bence.
TunaGoktug denizdefneosman beslemeden önce sırtına ince havlu koyuyorum pamuklu ağız mendili de olur sonra yan çevirip yatırıyorum sırtından usulca alıyorum bezi . Beslerken ve uyurken benim oğlumda çok terliyor
denizdefneosman betulggd kalın giydirmiyorum aslında ama uzun kollu illa giydiriyorum. Evin sıcaklığına göre uzun giydirmezsem de içime dert oluyor
Eced denizdefneosman ev sıcak olsun olmasın çocuklar emerken efor sarf ettiği için terliyor,geçen bir arkadaşım dan şunu duydum 3.3 aylık çocuğu var doktora sormuş emerken terlemeyi d vitamini eksikliği olabilir demiş paylaşmak istedim benim çocuğum da emerken terliyor ama her zaman değil
denizdefneosman Eced evet internette bende okudum. Haftaya kontrolümüz var soracağım. Genelde sıcak ortamda oluyor bu durum ama soğuk ortamda yaşamadım