harununannesii0 Benim en büyük hayalim, ileride şöyle bı sahil kenarında yazlığı olup evlatlarını ve torunlarını eşiyle bekleyen tonton bir teyze olmak istiyorum, en büyük hayalim bu ☺️ Umarım o günleri de görürüm inşallah 🙏🏻 Sizin en büyük hayaliniz nedir?❤️
tomvejerry harununannesii0 şuan oğlumu uyutmaya çalışıyorum ve en büyük hayalim bir gece kesintisiz uyumak yedi aydır uykuya hasretim daha ileriye dönük bir hayal kurmaya mecalim kalmadı 😴
rukiyegarip35 harununannesii0 hayalim küçük bi butik açmışım bu butik büyümüş büyümüş büyümüş kocaman mağazaya dönmüş çokça çalışanım olmuş yaşlandığım da da çocuklarıma devretmişim devamını getirmeleri için 🥰inşallah 🤲
Gul__ harununannesii0 kendimize uygun müstakil bir ev bulmak istiyorum depremden dolayı çok korkuyorum abartmandan ikizlerim var.(Adana)
Oznuryldz 2prenss_annesieliff_ kendinize bu iyiliği yapın mutlaka🌸 çocuğunuzu arkaya atıp herkesten bağımsız rahat bir şekilde gezmek gerçekten çok büyük bir güzellik🙏🏽
berkinannesi_ harununannesii0 güzel bir evimin olması içini güzel dekore etmek sağlıkla güzellikle inşallah🙏
busraebrar_90 harununannesii0 en büyük hayalim kendimizi bir ev almak ve çocuklarımızın geleceğine güzel yatırımlar yapmak en büyük hayalim bu
Orenda_ harununannesii0 Çocuklarım için odalarının olduğu çok güzel bir ev en büyük hayalim kendim için ise ehliyetim olsun istiyorum 😊
1prensesannesi__ harununannesii0 kendime ait bir çiçek dükkanı olması,bol kazanç ve ilerde çocuğuma birakabilecegim birikimler aslında birçok hayalim de var kendi adıma da inşallah zamanla olur yapılabilir şeyler yamaç paraşütü, şehir şehir gezmek,kamp yapmak gibi güzel şeyler 😍🫠
1prensesannesi__ harununannesii0 ama hepsinden önce kendimize ait büyük bahçeli bir evimizin olması 😍
Birprenscik harununannesii0 hafız olmak iki tane sağlıklı evlatlarım olması onları da hafız olarak yetiştirmek☺️
hinzirkahve Benim şuan tek hayalim İstanbul dışında bahçesi olan bir evim olması kedim bahçede köpekler kızım ve eşimle mutlu huzurlu hayatımıza devam etmek. Artık bahçeli evde olduğumuza dair rüyalar bile görmeye başladım. Yarın kalk gidelim dese asla düşünmem :)
Maviim harununannesii0 En büyük hayalim benimde bir sahil kenarında müstakil bir evde yaşamak eşimle birlikte. Birde kızımın güzel bir meslek sahibi olduğunu görebilmek başarılarına tanık olmak. Umarım onun ayaklarının üzerine sağlam bastığını görmeden bu dünyadan gitmem🙏❤️
Birprensessannesii harununannesii0 en tuhaf benimki olabilir kayinvalidemlerden ayrı eşimle yaşamak istiyorum kendi düzenim olsun kendi evimde yemek yapıyım istiyorum
Papatyam__ harununannesii0 1.Bu lanet yerden kurtulup eşimin işyerine yakın müstakil bir evim olması… 2.Çalışmak. Profesyonel bir şekilde araba kullanmak. Arkamdan konuşmayan, ne olursa olsun beni savunan,aynı benim kafamda, anlayışlı,sadece ve sadece bir tanecik dostum olması.
Misbebe Papatyam__ Arkamdan konuşmayan, ne olursa olsun beni savunan,aynı benim kafamda, anlayışlı,sadece ve sadece bir tanecik dostum olması. aşko beni tarif ettin tanışıyor muyuz🙃