Arkadaşlar öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim size birşey sormak istiyorum bu konuda bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum. Biz zemin katta oturuyoruz ve apartmanda sadece iki dairenin camı havalandırmaya bakıyor bunlardan birisi de bizim yatak odası camımız ama apartman nasıl bir mühendislik harikası ise üst katında mutfak camı o havalandırmaya bakıyor. Ben her gün ev havalansın diye camı açıyorum fakat üst katta ki komşum sürekli kızartma yapıyor ve bütün koku benim yatak odamda daha önce söyledik sizin mutfağınız koku gelecek aspiratör kullanırsanız seviniriz bizim yatak odamıza geliyor koku ve kıyafetler hep yemek yağ kokuyor diye fakat aspiratör kullanmıyorlar ısrarla ne yapacağımı şaşırdım duş alsam da sürekli yemek kokuyorum giydiklerim yemek koktuğu için kendimden tiksiniyorum yeri geliyor havalandırmanın üstü plastik malzeme ile kapalı yükseltilmesini istedik onuda yapan olmadı şöyle de bir olay yaşandı bir gün üst komşu bize haber vermeden bir kutu böcek ilacını havalandırmaya sıkıp camını kapamış olanca ilaç bizim eve doldu tabi değil yatak odası evin diğer odalarında bile nefes alamayınca evden çıkmak zorunda kaldık bebeğim kokudan uykudan uyanıp ağlamaya başladı o kadar yoğun bir kokuydu buna nasıl bir çözüm bulunabilir ne yapılabilir şikayet edeyim desem insanların mutfağı ama benimde yatak odam nasıl uyarabilirim tekrar ne desem bilemedim çok saçma bir konu burası için ama kime soracağımı şaşırdım bu saatte oturdum ev kokmasın diye evde kızartma yapmayan ben evden bu balık kokusu nasıl çıkar diye düşünüyorum 🙄