UmayGunes Kelebek02 Bizim ki henüz tam 5 aylık olmadı 1 haftası var :) Gündüz genelde 2 kez uyuyo uyuduğunda da uzun uyur 2 saat falan bazen 3 maşallah düzenli ama gece uykuları 4.ay aşısından sonra biraz bozuldu inşallah tekrar düzene girer bekliyorum sabırla 🙂
Kelebek02 UmayGunes senın kı yıne ıyımıs gunduzlerı yarım saat uyuyo tekrar uyutursam uyumaya devam edıyo onun dsında yarım saat gunde 2 3 kez uyuyo gece de 9 da uyutuyorum 2 saatte bır uyanıyo bızım braz da gaz problemımız var malesef tam atlatamadık
Kelebek02 Hulya55 gece uykusunda ne yapıyosun cnm karanlık odada mı uyutuyosun nasıl oluyo, bnmkı hala cok kez kalkıyo
Hulya55 Kelebek02 karanlık odada uyutorum canım ekstra bisey yapmıyorum bende kalksa da emse diyorum hep benimkide uykulu hal hariç emmuyor mecbur sagip biberonla yada mama veriyorum
esmaamine Hulya55 kaç kilo benim kızımda aynı anlattığnz gibi gündüz emmedi sağıp verdim gecede artık emmedi çünkü farkedipdu sonra sütüm kesildi:( hiç kilo almadı mamayıda sevmedi içmedi. ccler bizimde ole bu sıralar biraz arttırsakda kilomuz az ;(( malesef
Hulya55 esmaamine ben gitmesin diye sürekli sağım.yapiyorum 4 saat de bir maksimum vallahi biracak die korkuyorum uykuya gcecekse emiyor bitek 8400 kgmiz mama.da oyna zıpla 60 cc veriyorum 2 3 saatte bir işte zor vallahi zor ama sağlıklı olsun da kuzularrr herşeye deger
Drysmsn Gündüz en fazla yarim saat uyuyor gündüz ve akşam uykusu yok malesef hep ayakta yafa 20 dakika falan uyuyor çok şükür gece uyuyor ama