Benkeyfimkahyasi90 Kızlar bebeğim 21 aylık maalesef ettirmiyorum devam sütü uyurken bide sabah erken saatlerde veriyorum içerisine acaba udi hindi yağı Yada propolis koydan zarari olur mu?Cunku başka türlü kesinlikle icmiyor propolis
endoplazmikretikulumiste Benkeyfimkahyasi90 devam sütü eğer formül sütten bahsediyorssnız yani mama dan bence içine birşey koymayın sonuçta adından belli formülize bir karışım bunu bozmayın derim oğlum küçükken doktoru içmezse içine biraz vanilya koy demişti ben asla denemedim kabız olduğunda asidite oranı düşük bebek zeytinyağlarından az bişey ilave ederdim sadece
Ebby Benkeyfimkahyasi90 Doktor 2 yaş öncesi hatta 3 öncesi Propolis kesinlikle vermeyin dedi. Çocuğunuz daha 21 aylık?
Mdorukkk Benkeyfimkahyasi90 konudan bağımsız ama propolisi nereden aldınız? Ne zamandır kullanıyorsunuz
Benkeyfimkahyasi90 arifahsencesur Hayır koymuyorum🤦🏻♀️Soruyorum deneyimlenen var mı diye misal hastalık belirtisi anladığım anlarda yogurduna bir çay kaşığı kadar koyup veriyorum ama zarzor tükürüyor ama içince faydası oluyor sadece daha kolay nasıl veririm
Benkeyfimkahyasi90 endoplazmikretikulumiste Evet haklısınız doktor randevumza daha baya var açıkçası udi hindi yağı faydası oluyor verince ama büyüdükçe propolis kokusundan dolayı içmiyor meyve suyuna bile koyup verdim ama yok içmiyor
arifahsencesur Benkeyfimkahyasi90 birşeyin içine koymayın bende çocuklarıma veriyorum mesela büskivinin sevdikleri birşeyin içine iki üç damla damlatiyorum anca öyle verebiliyorum çünkü kokusu çok keskin hemen anlıyorlar ben bile zor kullanıyorum çocuklar nasıl kullansın anlamıca şekilde vermeye çalışın bende hastalık belirtisi olunca hemen vermek istiyorum ama işte kokusu tadı keskin olunca anlamıcakları şekilde azar azar vermeye çalışıyorum
arifahsencesur arifahsencesur udihindi yağının zarırı olacağını zannetmiyorum 8 aylık olacak bebeğim arada onada verdim elhamdülillah hiç hasta olmadı 🤲🏻☺️
Benkeyfimkahyasi90 arifahsencesur beni bir forumda udi hindi yagi vermeyi dusundugum icin linc edeceklerdi nerdeyse 😂Sanki çocuğumu onlardan iyi dusunmuyormusum gibi