Ilayda_19 Merhaba anneler benim bebeğim 7 aylık oldu ama daha oturmayı beceremiyorum sizinkiler ne durumdadır acaba
beyzacmvrc Ilayda_19 6,5 aylık oturabiliyor kızım. nolur nolmaz yastık koyuyorum ama oturuyor kendi yıkılmiyo pek Benimki de tam donemiyor halen 😔 normal mi bilmiyorum hiç sevmiyor yüz üstü dursun veya yatsın hemen sıkılıyor ama oturmaya bayılıyor
Ilayda_19 beyzacmvrc benim kızımda öyleydi tam dönemiyordu 7 aylık oldu dönmeye başladı yüzüstü durmayı hiç sevmiyor kafasını fazla dik tutamıyor hemen yoruluyor 😊
beyzacmvrc Ilayda_19 dik tutmasına tutuyor da yoruluyor mu ne hemen ağlamaya başlıyor valla doğduğundan beri hiçbir şekilde sevmedi ya Ama bacakları kuvvetli ayakları üzerinde tutuyorum mesela dimdik durabildi ilk denemede bile Donememesi sanırım tembellikten veya yüz üstü durmayı sevmemesinden diyorum artık 🤷🏻♀️
Alyail @beyzacmvrc tam oturamaması normal yaval yavaş desteksize geçer fakat dönememesi biraz egzersiz yapın birlikte artık kendi dönmesi lazım. 6 aylık kızım yeni yenş destekli oturtuyorum. Her şeyi en erken yapmalarına gerek yok zamanında yapsın yeter😊