umayikraa Sütüm birden azaldı yetmiyor bugün 5 aylık oldu 3 gündür doymuyor biberon almıyor 3 mama değiştirdik hiçbirini istemiyor kaşık biberın almıyor çay kaşığı ile de içmiyor aç ağlıyor uyuyamıyor çıldıracağım akıl verin nolur
minikayaklarr umayikraa uyurken icirmeyi denediniz mi birde beş aylık olmuş linclenir miyim emin değilim ama pirinç ununu normal suyla az bı suyla pisirip ilidiktan sonra anne sütü ekleyerek mama da olur yada şekersiz bebe bisküvisini biraz suyla açıp anne sütü ekleyip vermeyi deneyebilirsiniz
lst umayikraa anason ısırgan otu çemen otu süt arttırıcı çay tarifi diye youtube yazın çıkar emzirme danışmanı vermişti bu tarifi deneyin isterseniz
KaynanaYiyen minikayaklarr linçlenirsin. 5 aylık bebeğe mümkün mertebe tarif vermeyin. Pirnç unlu, bisküvili hiç vermeyin. Bağırsağına, midesine Yazık yani. Çok yazık.
minikayaklarr KaynanaYiyen benim de sütüm yetmiyordu doktorumuzun tavsiyesiyle beşinci ayda ek gıdaya geçtik ve şekersiz bebe bisküvisi kullanıyorum og marka iki ay oldu şükür bir sorun yaşamadık ama bebekten bebeğe değişir tabi
umayikraa feyzas emmek istiyor ama süt gelmiyor sonra ağlamaya başlıyor kendini atıyor geriye kavga ediyor resmen memeyle