barisveannesi_ 18 günlük bebegim rsv virüsü sebebiyle hastanede yoğun bakımda lütfen bizim için dua edin bebeğimin ismi barış alper
Hayat76 barisveannesi_ çok geçmiş olsun Rabbım sağlığına kavuşsun tez vakitte. Acaba bu hastalık nasıl oluyor yani nasıl oldu
pinkooo_02 barisveannesi_ Rabbim şifa versin canım en kısa zmanda sagligina kavuşsun sizde bebeğinizle kavuşun inşallah 🤲
tultanhanim barisveannesi_ çok geçmiş olsun acil hayırlı şifalar versin rabbim inşallah bol bol dua ediyorum 🤲🤲🤲
aysoliko Kuzeysi öksürükle nasıl başa çıktınız rsv değil ama bronşitten hastanedeyiz oksurmekten uyuyamiyor bile
Kuzeysi barisveannesi_ doktor en az 1 hafta demişti bebeğin toparlanma durumuna göre bizim 15 gün kaldı ama önemli olan tamamen iyileşmesi çünkü sekresyonı atamıyorlar kendileri
barisveannesi_ Hayat76 amin çok teşekkür ederim Allah kimseyi evladiyla sınamasın hastaneye verdiğimden beri ağlıyorum Bakamadim ona diye kızıyorum kendime
Kuzeysi barisveannesi_ hayır çok şükür olması emzirir gibi süt sağmaya devam ettim götürdüm hep. Hemşireye de sorduğumda ilk 3 ay meme reddi çok görülmez dedi
vmhakzlts aysoliko bizde buhar iyi geldi bize ve burnunu sürekli temizledim her fursatta emzirdim 3 güne geçti öksürük taburcu olduk çok şükür
PnrAygn okudum barış alper ve şifa bekleyen tüm çocuklarımıza. benım kızım 8 aylık o da rsv oldu su an nöbetteyim başında rabbim şafi ismiyle acilen şifalandırsın amin