dydy Merhaba henüz 16 günlük acemi anneyim bebeğim uyanırken geriye doğru geriliyor basını arkaya atarak google da baktıgımda sıkıntılı durum yazıyo basına gelen varmı bide emerken bazen bi bacagınıda geriye atıyor ?
citlembik2905 dydy Google başım ağrıyor yazsanız kanser çıkıyorsunuz zaten. Yenidoğanlarin çok garip hareketleri ve sesleri oluyor. Benim bebeğim sanki boğuluyor gibi ses çıkarırdı sonra alıştım. Bebisinizin yaptığı hareketleri doktor kontrolünde mutlaka söyleyin içiniz rahat etsin ama bence normal
minikayaklarr dydy çok normal bir durum kendini geriye atması sen dikkatli ol sürekli belini başını koru bisey olmaz yani
dydy citlembik2905 citlembik2905 teşekkür ederim evet söylicem mutlakada sakıncalı durum varsa erken gidiyim diye düşündüm cok pimpiriklide olmak istemiyorum cok zormus annelik
Haffuse Ben de acliktan ya da refluden diye biliyorum. Ama ac degildir elbette, o bahsedilen aclik, ciddi seviylelerden olan. Reflu yatagi kullaniyormusun?
dydy Haffuse evet kullanıyoruö uyanmaya çalısırken yapıyor sarılıktan dolayı zor uyanıyor biraz birde emzirirken sinirlenince memeyi tutamayınca bacagını işte yana doru kıvırıyor değişiğime gitit ama sanırım normal :)
mustmert Gazı olduğunda geriye doğru geriliyorlar genelde ağzından gazını çıkarırsan 5 dakikada bir rahatlar ben öyle yapıyordum rahatlıyordu