anonim99 AslanAnnesii12 kuş uçuşu güzel evet ama ilk sezondan baslayin. Kirli sepeti tavsiye ediyorum oda çok güzel ben takip ediyorum komik bı dizi. Eğer korkmazsaniz gündüz falan Netflix de mezarlık isimli dizi var onu izleyin kadın cinayetleri işleniyor. Yine aynı şekilde çember isimli dizi var oda cinayetleri çözmeye yönelik akıcı ben çok sevmiştim 😂
Honeybaby1 Netflix Terzi çok güzel sarıyor ,Sakla beni güzel ,kızıl şerbeti bağımlılık yapar 😄 yalı çapkını , Netflix kuş uçuşu,zeytin ağacı bunların hepsini çok seversiniz 😍😍
fatmaktoprakci AslanAnnesii12 zeytin dalı güzeldi bide terzi bu arada kızılcık şerbetinde kaos bitmiyor yasak elma gibi 😂😂
Deniz_aras AslanAnnesii12 her güne bir dizi sigdirmisim bebeğim uyuduktan sonra… sandık kokusu-hudutsuz sevda - yabani - safir - yargı izlediğim diziler genelde :))
aysunebi86 AslanAnnesii12 Türk dizileri izlemiyoruö hepsi aynı Netflix üyeliğiniz varsa ordan diziler izleyin derim
Happygirl10 Yabancı ve Türk olarak birbirine bağlı iki dizi into the night ve yakamoz s-245 Terzi Squid game ve benzer bir dizi olan alice in borderland The Rain Lupin La casa de papel Fringe Breaking bad Game of thrones 1899 Aşk 101 Yargı Çukur Tabi herkesin zevkleri farklı bunlar aksiyon macera bilim kurgu tarzinda
Rozalinda AslanAnnesii12 gunumuzde izleyecek dogru duzgun bi dizi yok bence. Hepsi ahlagi bozacak cinsten. Ben eskilerden 7 numarayi izlememistim. Simdi ona basladim. Izledikce moralim yerine geliyor😊
Omega3 AslanAnnesii12 kızılcık sebeti mükemmel şiddetle tavsiye ederim kirli sepeti ne gemiler yaktım sandık kokusu sakla beni gzl diziler
Annesininprensesi55 AslanAnnesii12 Şuan kızılcık şerbeti iyi ama sacmaliyo artık sanki bide bambaşka biri var o da bayaa iyi geldi eskilerden şuanda sen anlat Karadeniz I izliyorum
GulsahIrmak Merhaba hanımlar acil bilgisi olan annelere ihtiyacım var çok iyi giden uykularımız bölündü 15 aylık bebeğim tam 1,5 haftadır her gece saat 03:00 civarı uykudan baya ağılayarak uyanıyor ve kucağa almadan susmuyor kucak istiyor sonrasında sakinleştirip yatağa koyuyoruz yine ağlıyor ayakta sallıyorum ben uyutmak için yine sallıyorum uykuya dalıyor ama yatağına koyduktan sonra uyanıp tekrar ağlıyor ve kucak istiyor birden bire böyle yapmaya başladı ve beni artık çok yoruyor sebebi ne olabilir aranızda yaşayan varsa bilgilerini paylaşan olursa çok sevinirim