AslanAnnesii12 Ya hepinize çok teşekkür ederim dizi izlemeyen ben dizi izlemeye başlıyorum bugün itibari ile inşallah sarar 🥰
2boymommy AslanAnnesii12 Netflixten: Orange is the new black Breaking bad Better call saul Lupin Stranger things La casa de papel Türk dizilerinden Icerde ve cukur 👌🏼😅
iyikiianneyim AslanAnnesii12 kuş uçuşu 1.sezon çok güzeldi ama henüz ikinci sezonunu izlemedim. Kirli sepeti dizisi var oda güzel komedi kısımlatı falanda var. Bir de sakla beni dizisi var onuda beğendim.
birkizannesi_01 AslanAnnesii12 kızılcık şerbeti güzel eve bende izliyorum ama baştan izlemeyenler zevk alır mısınız ki
1prensesannesi__ 3ccukannesi ayy evet yaaaa galericideki kızdan ne farkı kaldı ki gitti taktı keltos apoya babası yaşında keşke hepsi rüya olsa gerçi kabus olur onlardan başka bisey olmaz 🤣🤣
sema1010 AslanAnnesii12 Kızıl goncalar yeni çıktı pazartesi ilk bölümü yayınlandı efsane bir dizi eşimle çok beğendik
kralicee1903 AslanAnnesii12 evet canım kızılcık şerbeti güzel onu izliyorum bir de kardeşlerim Önceden Destan ve Bir zamanlar kıbrıs dizisi de vardı final yaptı ama baya güzellerdi tavsiye ederim
Catlakbiranne AslanAnnesii12 7 numara(Eski ama tam aile dizisi mükemmel bir dizi) Yargı Kara para aşk Kayıp İçerde
Burcubuse26 AslanAnnesii12 bende yeni başladım kızılcık şerbetine bölüm uzun olduğu için 1.25 hızda izliyorum gerçekten kafam dağılıyor tavsiye ederim 🤣kuş uçuşuda güzel izlemiştim
Birprenscik AslanAnnesii12 yapı çapkını izliyorum tek ama sandık kokusu çok guzel sabahları eski dizileri izliyorum 😄
Maka_Paka Yıllardır dizi izlemiyorum. En son izlediğim dizi kadındı. O bitince bir daha izlemedim. Senaryolar berbat ailece izlenecek hiçbir dizi yok zaten. Netflix te ve filmler izledim yabancı. Sandık kokusu dikkatimi çekti güzel
Nisasengul AslanAnnesii12 kuş uçuşu efsane bişey soluksuz izledim iki sezonunda tek gecede bitridim . Biz kimden kaçıyorduk anne var netfilix te oda asiri güzel tavsiye ederim