Btlkck Molfixin pure ve soft olan bezini kullanıyordum ama çok kalın geldi migrosta satılan minies bez var ona geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Btlkck oglum ilk dogduginda kullanmistim cok mrmnun kalmistik migros bize uzak olduğu icin bıraktık suan bim bezi kullaniyo oğlum
Rrraaaiiinnn demetdemircioglu Ervagizem Kereminannesiii Elifum merhaba mınıes 3 numara 34 adet be z var elimde bize uygun gelmedi 14 TL Den vermek ıstyorum dolap veya gardrops ısteısnden almak isteyen olur ise Lutfen cevpa atabilir mi
demetdemircioglu Oglum 16 aylik bayadir minies kullaniyorum bikac gundur gece ciste tasma yasadigim icin dün sleepy denedim sadece geceleri sleepy baglicam artik gunduzleri miniese devam😊
Matmazell_ Btlkck canım evet minies çok ince bi bez ama ben memnun kalamadım memnunum diyen arkadaşlara da şaşırıyorm 🙄 arka tarafında emici tabaka yok ve kala yaptığı an kızım taşıyo 🤭
Semracan Matmazell_ arkasını katlayıp koyduğunda taşma yapmıyor bende gündüzleri sık degiştrdigim için minies kullanıyorum ama oda evdeysem dışarı çıkacaksam gece yatırırken prima premium
Mam Btlkck bende a101in bezinden miniese geçtim çok güzel sadece çiş göstergesi yok yeni anne olanları zorlayabilir ama benim oğlum 4aylik artık ayırt edebiliyorum cisin ne derece olduğunu 😅 genel olarak memnunum yani
Bebektsk1 Btlkck kızım doğduğundan beri kullanıyorum çook memnunum tavsiye ederim içerik olarakda temiz ayrıca
Kereminannesiii Btlkck minies kullanıyorum ancak arka kısmı naylon gibi pamuk yüzeyi mevcut değil kaka yaptığı zaman taşırabiliyor tek dezavantajı bu şimdi sleepy naturelle beraber dönüşümlü olarak kullanıyorum
Diloana90 Ben normalde prima premium bez kullanıyorum ama geçen günü Migros’ta 2 numara minies bez 60 lısı 26₺ ydi. Denemek için aldım, çok şahane bir bez olmasa bile gündüz bağlanabilir. Gece mutlaka daha emici bir bez bağlamak şart bence :)
Matmazell_ Semracan evet sık değiştirdiğnde kullanılabilir ama bana göre değil 😊 arka kısmının naylon oluşunu sevmedm goon aldırdım eşime onu taktm bakalım ondan da çok memnun kalan var
Elifum Btlkck bende hem Bezini hem ıslak mendili i kullanıyorum Bi sıkıntımız yok hem maddi olarakta uygun hemde güzel