birminnakannesi06 Blgsrra ben kullandım hemde kaç koli açıkcası bana kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı herkeste etkisi aynı olmayabilir deneyebilirsiniz
designofflove Blgsrra ben yararlı olduğunu düşünüyorum, ayrıca kurabiyeler de var aynı mağazada onlar da iyi
Blgsrra birminnakannesi06 anladım kusura bakmayın yorumları şimdi gördüm 🤔 denemek istiyorum açıkçası sütüm azaldı çünkü daha bebeğim çok küçük zaten beni emmiyor sağıp veriyorum
birminnakannesi06 Blgsrra Önemli değil.İçinizde kalmasın sonradan keşke deneseydim pişmanlık duymamak için ben neler denedim 😐
Xcbaby Blgsrra maalesef hic bir sagim yöntemi bebegin kendi emis gücü kadar kuvvetli olmadigi için sutunuz git gide azalir bebeginizi emzirmeye zorlayin bence o emerken sutunuz de artar.
uykucuminnoss Bana sağlık ocağındaki ebem sabah akşam iç diye aşırı ısrarcı bu içecek konusunda. Açıkçası iki kez içtim ikisini de içtiğim gün sütüm gelmedi. Mememi sıktım sıktım süt akmadı. Bana iyi gelmedi ama seveni de çok
Xcbaby Blgsrra benim de yoktu emdikce emdikce çıktı emzirmekten vazgecmeyin bi doktor yanda hemsireden yardım alin.
dydy Blgsrra ben içtim olan sütü arttırıyo bence bi tık artıs oldu bende ama vaaov değil bebeği her saat memeye tutarak ben sütümü çoğalttıgımı düşünüyorum bide emzirirken saat tutmamaya calısın o cok germişti beni nezaman dakika saysam bebek daha az içti
Blgsrra dydy anladım cnm teşekkür ederim işte sıkıntı ben bebeğimi emzirmiyorum biberonla veriyorum sütümü
dydy Blgsrra olsun yinede bebeğin uyudugu zamanlarda göğüsüne yatır bebegini süt kanallarına cok iyi gelir temas göğüsünü emmese bile dudaklarına değdir bide beraber dusa girmeyi öneriyolar ama ben ona cesaret edemedim bilmiyorum