Marshmallow1 Hadi hanımlar gelsin yılbaşı menüsü fikirleri😋 ben mantar çorbası fırında pilavlı bütün tavuk saray sarması tatlısı bir de bi kaç meze olarak düşündüm sizler ne yapacaksınız fikir olsun bize de belki menüyü değiştiririm daha 1 haftadan gazla var alışveriş yapmadım😂
Mazikeen Marshmallow1 sebzeli şehriye ile yoğurt çorbası fırında baget iç pilav yeşil salata fırında sütlaç bide pasta yapacağım yılbaşı temalı kızımın fotoğrafını çekeceğim pasta patlatma yaparak :))
neanladinyurdagull Marshmallow1 Şuan tek kesin olan zeytinyağlı yaprak sarması ve waffle yemek ne yaparız bilmiyorum artık yılbaşında da kaynanamda olacağız büyük ihtimal mezede olur içerler çünkü
Maviim Marshmallow1 Arkadaşlarda olacağız biz yılbaşında herkes bir meze çeşidi yapıp getirecek onun haricinde elektrikli mangalda köfte ve et pişirilecek yanına bide pilav patates kızartması öyle 😄
Marshmallow1 neanladinyurdagull biz eşimle ve bebeğimle oluruz yüksek ihtimalle ama özel bi gün gibi hazırlıklı kutlamak istedim emin değilim hiç menüden😅
yeniaday1 Marshmallow1 bende et fajita pilav yoğurtlu bir kaç meze (havuç kabak tarator, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, atom) ve salata yapmayı düşünüyorum. Bakalım o gün bebişin durumuna ve bizim modumuza da bağlı 😬😀
Marshmallow1 yeniaday1 o da doğru her şey bebişlere bağlı ama ben yinede alışverişe başlayayım menü oluşturup yoksa sona kalınca marketler bomboş oluyor😅 bugün Migros’a kokina almaya gittim insanlar hücum etmiş valla😅😅
Maviim Marshmallow1 Aynen😄 pilavı falanda zaten toplanınca beraber yapıyoruz bi bulaşık işi kalıyor işte
AlinaEmreHan1 Bhr28 yanına sarma sarsam diyorum biraz, biraz Rus salatası , birkaç meze ,küçük bi meyve tabağı ,belki çiğköfte Yeter mi sizce 2kişilik hazırlıcam bunları
Bhr28 AlinaEmreHan1 bir de sıcak ekleyebilirsiniz . Eğer seviyorsanız Kalamar tava ya da karides tava olabilir .
Marshmallow1 KrasavcikMalcik aaa ciddi misiniz 😂 benim çevremde herkes kabak tatlısı yapar illa😂 bal kabaklı pasta bal kabaklı magnolya sadece bal kabağı hep böyle 😂😂😂