Merhaba05 Sizce kemer sıkıp borca girip ev, araba ya da arsa gibi bi mülk alıp yatırım yapmak mı mantıklı yoksa her ay maaşı yiyip biriktirmeden rahatça yaşamak mı mantıklı?
Emir_mom Merhaba05 Yaşamınızı sürdürecek eviniz arabanız varsa yiyip içip gezmek mantıklı eğer bunlar yok ise tabikide önce bunlara sahip olmak mantıklı 🤷🏼♀️
Fantaezi_leydiiiy Merhaba05 evimiz yok ev almak için cabaliyoruz İlerde çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için çabalıyoruz Öncelik ev araba ki bu devirde imkansız gibi 😬
Merhaba05 Emir_mom 1 evimiz 1 arabamız var. Ama şuan genç olduğumuz için elimiz ekmek tuttuğu için ben boş yere para harcamayalım borca girelim çocuğumuzun geleceği olur diyorum. Eşimin ailesi çok varlıklı o yüzden eşim borca gerek yok miras kalacak diyo
Merhaba05 Fantaezi_leydiiiy hayırlısıyla olur inşallah bi eviniz🙏🏼 biz ilk araba almıştık. Sonra zar zor bi ev aldık 1+1 aldık ama olsun en azından bizim evimiz. Eşimin ailesi çok varlıklı biz kendi yağımızda kavruluyoruz bu varlığın içinde yokluk çekmiyoruz ama hayatta kalmaya çalışıyoruz diyelim😆
Merhaba05 Deletedmom_110 geleceğimizi garantilemek için birilerinin ölmesini beklemek ayıp geliyo bilmiyorum belki ben onlardan önce ölücem. Çocuğumun geleceğini ben kurmak istiyorum başkalarının eline bırakmak istemiyorum bizi çok muhtaç bıraktılar bari çocuğum öyle olmasın🤷🏻♀️
Katun Merhaba05 rahatça yaşamak çok güzel tabikide. Her şey yaşında güzel. İyi giyinmek gezmek tatil vs. Ama 3 harcıyorsam 1 biriktiririm.
Merhaba05 Katun işte öyle bi dönemdeyiz ki o biriktirdiğim 1 birikim üç beş ay sonra hiç olmuş oluyo. Durduğu yerde para eriyip gidiyo. Ama küçük bi araba ya da arsa (ev imkansız gibi artık) için borca girilirse en azından elde bişey olur
Deletedmom_110 Merhaba05 eviniz arabanız var zaten ona nazaran yazdım ooo ölüm Gence yaslıyaaa bakmaz miras olayı düşünmek çok yanlıs
Ygt239z Merhaba05 arabamız var , miras düşecek baba tarafından ilerde arsa ev vs almıyoruz o yüzden . Arabanın borcu var o bitince de tekrar para koyup yeni taksit açarım birşeyelere 😂